Glastnost bij SAP

SAP samenwerking met Adobe is een grote bewijs voor hoe de dingen hier zijn veranderd in de afgelopen tien jaar of zo. 10 jaar geleden als we de behoefte aan een betere vormen hanteren instrument zouden we een heleboel van de fysica afgestudeerden en een donkere kamer, en twee jaar later zouden ze naar voren zijn gekomen te knipperen in het daglicht met een nieuwe tool hebben genomen had gezien. In plaats daarvan hebben we ons realiseerden dat Adobe weet echt dingen over formulieren en het bouwen van lichtgewicht toepassingen, dus het is nog veel meer zin om te werken met hen, in plaats van opnieuw uitvinden dingen onszelf.

Thomas werkt voor SAP, maar hij is een straight shooter en kritisch ten aanzien van het bedrijf wanneer ze het verdienen. Daarom zijn deze reacties zijn een serieuze indicator van nieuwe positieve houding bij SAP.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf