Hoe de Surface Pro 3 veranderde de manier waarop ik werk

Van pc naar tablet en weer terug

Als ik in het kantoor, ben ik meestal bezig met een desktop-pc met een full-size toetsenbord, muis, trackpad, en twee grote displays. De Surface Pro 3 bevindt zich in een docking station aan de kant van het bureau.

Hoewel het in het docking station, wordt het in rekening worden gebracht en het houden zich up to date met de buitenwereld via een bekabelde netwerkverbinding. Het doet ook regelmatig File History back-ups naar een externe schijf die is aangesloten op een USB-poort van het docking station. Ik kan de monitor ingangen overschakelen naar één of beide van de grote displays tijdelijk te wijden aan de Surface Pro 3 en gebruik het met een full-size toetsenbord, muis en monitor aan het werk te doen.

Maar voor het grootste deel gebruik ik de Surface Pro 3 door het uit het docking station en het nemen van het uit de deur van het kantoor.

unieke vermogen van het apparaat om van pc naar tablet te schakelen en weer terug maakt het mogelijk een aantal andere scenario’s.

Het is een krachtige laptop

De Surface Pro 3 is volledig vervangen mijn oude laptop als een go-to portable PC in staat is de nieuwste versie van Microsoft Office, Creative Cloud apps Adobe’s, en zowat elke andere Windows-desktop programma’s die u wilt gooien op het.

Ik heb de Surface Pro 3 gebruikt op een half dozijn hotel bureau en de traploos verstelbare wrijving scharnier is het gemakkelijk om de juiste kijkhoek elke keer. De 3: 2 verhouding maakt het mogelijk om de inhoud in Office documenten vergeleken met de verhouding 16: 9 aspectverhouding voor de meeste moderne notebooks (zoals de Surface Pro 2).

De Type Cover heeft een solide gevoel, vooral wanneer de top magnetisch is vastgeklikt op het scherm, het verhogen van de toetsen een beetje. De achtergrondverlichting is effectief. Zelfs met mijn slordig te typen gewoonten van de toetsen bewegen soepel, zonder de soms grillige actie in eerdere Type Cover ontwerpen. Ik meestal neem een ​​Surface Arc Touch Bluetooth muis die vlak bij het niet klikt in gebruik.

Het trackpad is klein, maar meer dan voldoende voor incidenteel gebruik, vooral in krappe Economy class stoelen.

Het heeft een zeer goede Chromebook imitatie

Omdat de Surface Pro 3 de volledige desktopversie van Windows 8.1 Pro draait, kunt u Google Chrome installeren en voeg zoveel Chrome-apps als je wilt.

Als je volledig bent geïnvesteerd in de Google-apps en diensten, dat betekent dat u de Surface Pro 3 om te zetten in een Chromebook. (En voordat je klagen over de kosten, te vergelijken met Google Chromebook Pixel, die $ 1299 loopt voor een Wi-Fi-configuratie die twee keer zo veel weegt en wordt geleverd met slechts 32 GB aan opslagruimte.)

Natuurlijk, als je dat liever andere web-gebaseerde diensten, waaronder die van Microsoft en Apple, ze zijn ook beschikbaar.

Het is notebook een oneindig uitbreidbaar verslaggever

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Ik woon een heleboel conferenties, vergaderingen en beurzen, waar ik besteed veel tijd het maken van aantekeningen. Soms ik typ deze noten, maar ik ben net zoveel kans om dingen opschrijven in handschrift, vaak met bijbehorende audio-opnamen.

De Surface Pro 3 met de bijbehorende pen is veruit het beste platform ik ooit heb gebruikt voor het maken van notities. Mijn verzameling van OneNote notebooks gaat terug voor meer dan een decennium, met inbegrip van vele jaren heb ik het maken van notities op de vroege-generatie tablet-pc’s. OneNote is mijn notebook oneindig uitbreiden verslaggever. Het is ook mijn lab dagboek, en een doorzoekbare repository waar ik op te slaan nuttige informatie over het leven, het heelal, en alles.

Ik heb nog steeds met de hand geschreven interview en conferentie notities die ik heb gemaakt in 2004. Met de Surface pen en een lichtgewicht apparaat dat gemakkelijk werkt in de juridische tablet-modus, ik vind mezelf terug te keren naar die modus meer van deze dagen. In staat zijn om te klikken op de knop op de bovenkant van de pen en meteen open een nieuwe OneNote-pagina is zeer handig.

Voor vele evenementen, gebruik ik het vermogen OneNote om een ​​audio-opname insluiten op dezelfde pagina als mijn handgeschreven notities. De Surface Pro 3 microfoons doen zeer goed werk van het oppakken van audio, zodat ik terug kan gaan en luisteren wanneer mijn aantekeningen zijn niet duidelijk.

Het is een zeer dunne, goed gevulde kiosk; Tabletten: Waar is de productiviteit?

De warmste apparaat in de onderneming blijft de tablet. Leidinggevenden hebben aangedrongen op hen, IT-afdelingen hebben ze ondergebracht, en de gebruikers blijven schreeuwen voor hen. Zijn ze een rage of game-changer?

Voor mij is de enige beste eigenschap van de Surface Pro 3 het lezen van tijdschriften met het uitstekende Nook app. De afbeelding hierboven benadrukt een van de killer features van deze onderschatte app. Aan de linkerkant is een pagina van The New Yorker, zoals het in de Nook app (ik heb gejat van de bovenrand van de Nook menu’s aan de bovenkant en de navigatie miniaturen langs de bodem te laten zien).

Vanuit deze “net als het tijdschrift” weergave kunt u dubbel tikken om in te zoomen, knijpen om nog dichter te zoomen, en tik vervolgens dubbel om terug te keren naar volledige pagina te bekijken.

Maar voor de leesbaarheid, kunt u op de knop artikel View aan de onderkant van elke pagina, die graphics verbergt en formatteert het artikel tekst voor gemakkelijke lezing, zoals getoond aan de rechterkant. Tik op Pagina View om terug te keren naar een weergave van de pagina zoals die door het tijdschrift ontwerper vastgelegd.

Ik abonneren op een grote, diverse stapel tijdschriften: The New Yorker, Wired, Vanity Fair, Bon Appetit, Rolling Stone, Zonsondergang, Architectural Digest, en National Geographic, die allemaal beschikbaar zijn op de Nook zijn. Voor de meeste van deze titels, kunt u pick-up een korting op het abonnement om de fysieke tijdschrift en vervolgens het abonnement inschrijven bij de uitgever om de vrije toegang tot de digitale editie te krijgen.

Ik heb zowel een iPad 3 en een Kindle Fire HDX 8.9 voor het lezen van tijdschriften, maar het grotere scherm en de 3 gebruikt: 2 beeldverhouding op de Surface Pro 3 het gemakkelijker maken om te lezen.

Er is ook een Kindle-app op mijn Surface Pro 3 is geïnstalleerd, voor het lezen van boeken gekocht van Amazon’s op te slaan, en ik lees The New York Times en The Wall Street Journal via Windows Store apps.

Het is een digitale media-hub

De Xbox Music en Xbox Films apps voor Windows 8.x hebben (godzijdank) sterk geëvolueerd sinds de eerste-functie beroofd versies verscheen twee jaar geleden. Beide sites hebben een uitstekende online winkels. Voor reizen, kan ik kiezen uit een uitstekende selectie van films en tv-programma’s voor het afspelen in Full HD. Het ondersteunt ook persoonlijke videobestanden in H.264-formaat, en voor bestanden in andere formaten (zoals MKV) Ik gebruik de gratis VLC-app.

Ik heb ook een Xbox Music Pass, wat betekent dat ik kan elk album uit de Xbox collectie downloaden via offline luisteren met behulp van de Xbox Music app (die standaard met Windows 8.1). Het ondersteunt ook muziekbestanden in standaard onbeschermde formaten (MP3, WMA, AAC) dus ik kan mijn persoonlijke inzameling dragen ook.

Omdat ik een 128 GB microSDXC-kaart hebt toegevoegd, er is veel opbergruimte, zelfs voor een grote bibliotheek.

Het verbindt draadloos op een groot scherm in de woonkamer

Microsoft kondigde zijn eigen Miracast adapter vorige maand. Het is beschikbaar voor nu voorbestellingen en is de scheepvaart binnenkort.

Ik heb mijn handen op een vroege productie-eenheid, en zoals verwacht het werkt heel goed met een Surface Pro 3, die Miracast als standaard functie ondersteunt. (Voor meer informatie over deze functie, zie)

Setup nam letterlijk seconden, en het streamen van full HD content met surround sound werkte goed, zonder drop-outs of glitching. Er is ook een metgezel app, weergegeven in de screenshot hier, die wat extra controle over de eigenschappen van het apparaat mogelijk maakt.

Maar je hoeft niet dat app nodig om de Surface uitzending Pro 3 display om een ​​groter scherm.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test