Kan Nokia-telefoons te zetten flash in contanten?

Maar het nieuws zal waarschijnlijk worden overschaduwd door een financieel verslag van de onderneming. Nokia kondigde ook dinsdag dat de netto-omzet over het eerste kwartaal naar verwachting iets lager dan de 6 procent tot 10 procent daling al voorspeld.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Met name netwerken omzet naar verwachting met 25 procent ten opzichte van het voorgaande, jaar in vergelijking met 16 procent tot 20 procent eerder voorspeld. Winst, moet echter hoger dan verwacht.

De verkoop van mobiele telefoons zullen naar verwachting binnen de 3 procent tot 7 procent daling al voorspeld. Het bedrijf zal proberen en het vergroten van de verkoop met de reeks van flitsende nieuwe apparaten, waarvan de meeste beschikbaar zal zijn in het tweede kwartaal.

De deal met RealNetworks betekent dat de RealOne Player, die RealAudio, Real Video en 3GPP (derde generatie partnership project) media formaten ondersteunt zullen worden opgenomen als een standaard functie op Series 60-technologie van Nokia en Nokia-telefoons op basis van het Symbian OS. De Series 60-technologie ondersteunt ook multimedia messaging (MMS), Wireless Application Protocol (WAP) en Java.

De nieuwe telefoons omvatten

• De 7210, waarin een kleurenscherm, MMS mogelijkheden, Java-ondersteuning en een stereo FM radio sporten. De telefoon werkt op vijf continenten en maakt gebruik van meerdere netwerken.

• De 9210i Communicator heeft de Opera webbrowser met ondersteuning voor JavaScripts en een Flash-speler. Het omvat ook de RealOne speler.

• Twee telefoons in wat Nokia noemt zijn categorie “expressie” – de 3510 voor de Europese, Afrikaanse en Asia-Pacific markten en de 3410 voor de Europese en Noord-Amerikaanse markten. (Verschillende telefoonnetwerken worden gebruikt in de verschillende landen.) De 3510 stelt klanten in staat om “diensten met toegevoegde waarde” over multimedia messaging, zoals screensavers en muzikale ringtones te ontvangen. De 3410 ondersteunt Java 2 Micro Edition, waardoor mensen om Java-toepassingen te downloaden. Het heeft ook een 3D grafische engine en een foto-editor.

• De 3315, met korte messaging-diensten (SMS) praatje en waarschuwingen. Het heeft ook een verbeterde Chinese telefoonboek en ondersteuning voor Thaise taalaanbod.

• De 6310i, een ‘tri-band’ mobiele telefoon die toegang tot de gegevens via GPRS ondersteunt (General Packet Radio Service) en HSCSD (High Speed ​​Circuit Switched Data) netwerken, geïntegreerde en Bluetooth-technologie.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties