Zijn dit de Sony rootkit-cd’s?

Cyber-rechten van de groep van de Electronic Frontier Foundation (EFF) beweerde; applicatie die zijn copy-restrictie technologie vermomt, op woensdag 19 Sony cd’s die een rootkit-achtige bevatten te hebben geïdentificeerd.

Trey Anastasio, Shine (Columbia), Celine Dion, On ne Change Pas (Epic), Neil Diamond, 12 Songs (Columbia), Onze Lieve Vrouw van de Vrede, Gezond in Paranoid Times (Columbia), Chris Botti, To Love Again (Columbia); van Zant, Get Right de Man (Columbia), Switchfoot, Niets is Sound (Columbia), The Coral, The Invisible Invasion (Columbia), Acceptatie, Phantoms (Columbia), Susie Suh, Susie Suh (Epic), Amerie, Touch (Columbia), Life of Agony, Broken Valley (Epic); Horace Silver Quintet, Silver’s Blue (Epic Legacy), Gerry Mulligan, Jeru (Columbia Legacy), Dexter Gordon, Manhattan Symphonie (Columbia Legacy), The Bad Plus, Suspicious Activity (Columbia), The Dead 60s, The Dead 60s (Epic), Dion, The Essential Dion (Columbia Legacy), Natasha Bedingfield, Unwritten (Epic)

Deze software is moeilijk vanaf een pc te verwijderen zonder schade en, kan worden gebruikt om kwaadaardige code te verbergen – leveranciers van antivirusprogramma’s waarschuwde op; donderdagmiddag de eerste malware te exploiteren is gebleken.

De ontdekking van de rootkit vorige week afgetrapt furore, maar Sony, heeft niet gezegd welke cd’s van de DRM-technologie in kwestie bevatten.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Volgens de EFF, de volgende cd’s bevatten de DRM in kwestie

De EFF zegt dat het waarschijnlijk dat andere cd’s bevatten ook de; toepassing, hoewel Sony vertelde de website UK vorige week dat discs, met deze DRM-software niet was verspreid in het Verenigd Koninkrijk.

Het EVF nam een ​​dim uitzicht op de acties van Sony. “Entertainment bedrijven, klagen vaak dat de fans weigeren om hun intellectuele eigendom te respecteren; rechten Toch tools zoals dit weigeren om onze eigen persoonlijke bezittingen te respecteren;. Rechten”, zegt EFF personeel advocaat Jason Schultz in een verklaring. “Sony’s, speelde hier zijn hypocriet, naast het feit dat een bedreiging van de veiligheid,; Schultz toegevoegd.

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen