Amazon biedt een directe verbinding met hun cloud-diensten

Amazon Web Services is nu het geven van haar klanten de mogelijkheid om rechtstreeks verbinding te maken met hun cloud-diensten via een speciale, privé-verbinding, het omzeilen van het internet en het draaien van AWS in een uitbreiding van het netwerk van de klant, net als elke WAN-verbinding.

De markt gebracht als AWS Direct Connect-dienst maakt gebruik van een dedicated privĂ©-verbinding, die door de klant, van het netwerk van de klant om Amazon’s dienst met behulp van standaard 802.1q VLAN’s. Elke verbinding kan worden opgedeeld in meerdere logische partities en logische verbindingen kunnen op elk moment worden gewijzigd door de klant naar hun bedrijfsbehoeften.

Deze mogelijkheid behandelt veel van het bedrijfsleven zorgen over het verbinden met middelen beslaan het publieke internet. Kwesties zoals wisselende netwerk latency en congestie, die de manier waarop toepassingen kunnen uitvoeren van invloed kan zijn, worden afgeschaft door middel van een speciale aansluiting, waarbij de bandbreedte en de prestaties zijn voorgedefinieerd en niet gedeeld met andere gebruikers. Beveiliging van de verbinding wordt ook verbeterd omdat de gegevens nooit passeert buiten de controle van de klant of Amazon, nooit oversteken in de publieke cloud.

De kosten van de service is zeer redelijk, en het zal aan elke klant te bepalen of de waarden van de verbinding voldoende is om de kosten van de specifieke verbinding die gebruik maken van de 1 Gb en 10 Gb poorten die door kan schuilen Amazone

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle