Amazon’s Dash Button blijkt één, triples beschikbare merken

Amazon’s Dash Button maakt een vandaag, en voor de gelegenheid de e-commerce gigant is wervend enkele vooruitgang mijlpalen markeren.

Amazon zegt dat het aantal merken in de Dash Button ecosysteem hebben verdrievoudigd tot meer dan 100. In de laatste drie maanden, hebben Dash Button orders gegroeid met meer dan 75 procent en nu plaatsvinden in een duizelingwekkend tempo van meer dan één bestelling per minuut.

Die nummers zijn behoorlijk indrukwekkend voor een product niemand geloofde echt was.

Toen het nieuws van de Dash-knop eerste vorig jaar uitbrak, op de vooravond van April Fool’s werden veel af of Amazon een aantal uitgewerkte grap op overijverige tech journalisten aan het spelen was. Immers, een product als schijnbaar bizarre en gimmicky als de Dash-knop gewoon smeekte om cynisme.

Maar Amazon’s one-click buying systeem was de echte deal, en het bedrijf heeft de Dash-knop omgezet in een internet van de dingen spelen door de ontwikkeling van de Dash Replenishment Dienst (DRS). De DRS kan zowel worden ingebouwd in hardware direct naar supplies automatisch bestellen wanneer ze bijna leeg zijn, of bestaan ​​als zijn eigen standalone-knop.

In oktober vorig jaar, Amazon aanzienlijk verbreed het ecosysteem van hardware partners die deelnemen aan DRS met Samsung, General Electric, Oster en tal van anderen ondertekening van apparaten en toestellen die de producten helemaal kunnen sorteren zonder enige hulp te bouwen. In januari, de eerste partij van Dash-gevoede apparaten live gegaan.

De nieuwste merken op de Dash-knop bandwagon te sluiten omvatten Brawny, Charmin, Clorox, Doritos, Energizer, Lysol, Peet’s Coffee, Playtex, Purina, Red Bull, Starbucks, Vitamin Water – en Trojan condooms.

Op zoek naar het grotere plaatje, het is duidelijk dat zowel de Dash Knoppen en de DRS (en zelfs Amazon’s smart luidsprekersysteem Echo) maken deel uit van Amazon’s masterplan om e-commerce te binden met smart home-technologie en het internet van dingen.

Apple lanceert iPhone 7:? Een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017, Apple heeft tot doel Apple Watch aantrekkelijker te maken; iPhone 7 en iPhone 7 Plus: Nieuwe functies hoogtepunten; Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

SmartWatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen

Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard, Smartphones, Smartwatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen