Apple pleinen tot Facebook Instant artikelen, Google AMP: Apple Nieuws Format nu open voor iedereen

Apple News app sport een nieuwe grafische analytics dashboard voor de standpunten en aandelen.

Sommige zeven maanden na de lancering van Apple Nieuws, Apple is eindelijk klaar om meer dan een select aantal grote uitgevers gebruik maken van haar platform om media te verspreiden laten.

Tot nu toe het nieuws app, die wordt gebakken in iOS 9, en zijn custom publishing instrument bekend als Apple News Format, is beperkt tot 100 publishing partners, zoals de New York Times, Conde Nast, CNN en Bloomberg.

Apple is nu het openen van het formaat naar een uitgever, in afwachting van de goedkeuring. Een van de voordelen van het formaat is het aanvullende statistieken Apple biedt op gebruikersbetrokkenheid.

Apple’s plan om haar News app te gebruiken om een ​​grotere mobiele publiek te leveren aan uitgevers lijkt te zijn kende een moeizame start.

Echter, zoals de Wall Street Journal meldde in januari, een bug in het systeem links uitgevers en Apple in het donker op specifieke lezer nummers. Apple kon alleen maar zeggen dat het had 40 miljoen gebruikers in het algemeen.

Kleinere uitgevers buiten de News beta kon naar Apple News publiceren door het toevoegen van RSS-feeds, hoewel die methode ontbrak metrics. Ook de Apple News formaat stelt uitgevers in staat te stellen de reclame met behulp van Apple’s iAd-systeem.

Apple kondigde de Apple News Format voor alle uitgevers op dinsdag, beschrijft het als een “aangepaste JavaScript Object Notation (JSON) document format” voor de inhoud in Nieuws.

Wie weet hoeveel mensen maken gebruik van Apple’s News app? Niemand, zelfs niet Apple, Facebook Instant artikelen zal openstellen voor alle uitgevers in april, Google Search als doel om de achterstand op Facebook Instant Artikelen met AMP Project

“Met Apple News Format, kunt u handtekening inhoud voor nieuws te creëren. Mooie typografie, rijk fotogalerijen, video’s en leuke animaties brengen uw artikelen tot leven. Je kunt een keer auteur en nieuws zal uw content voor iPhone, iPad en iPod optimaliseren aanraking, zodat uw lezers zullen een geweldige ervaring, ongeacht welk apparaat ze gebruiken “, zegt het bedrijf.

Een vangst voor uitgevers die RSS gebruiken is dat als ze besluiten om over te schakelen naar Apple News Format, zullen hun RSS-feeds stoppen met het bijwerken in Nieuws. “Alle toekomstige inhoud moet in Apple News formaat worden gepubliceerd,” Apple merkt.

Apple kondigde ook een nieuwe grafische analytics dashboard voor de standpunten en aandelen, welke gegevens kunnen snijden door de tijd, locatie of een specifieke datum.

Zoals voor de analytics data zelf, het lijkt Apple bevestigd zijn metrics bug op enig moment vóór 15 februari, de datum waarop de analytics data begint.

Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere WiFi roeping ervaring, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

Ook, omdat Apple Nieuws is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Australië, de gegevens is beperkt tot die markten. Het biedt zowel-kanaal op basis en-artikel op basis van gegevens over zaken als unieke kijkers brachten tijd bezig met een artikel, en aandelen

Apple News voegt soortgelijke inspanningen door Facebook met Instant artikelen en Google’s AMP, die allemaal gericht zijn op het nieuws ervaring op mobiele verbeteren, snijden laadtijden, en leveren van statistieken die uitgevers kunnen gebruiken om reclame te verbeteren.

De bredere beschikbaarheid van Apple News Format valt ook samen met de op handen zijnde lancering van iOS 9.3, die personalisatie functies op Apple News, alsook voor een aantal functies in de Apple News Ad formaat kondigde deze week ondersteunt.

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere WiFi bellen ervaring

gefaald mode Apple’s gok

nieuws apps