Black Friday succes kunnen verbeteren met Google Shopping op uw smartphone

Miljoenen Amerikanen zullen bezoeken winkels deze Black Friday gewapend met creditcards, contant geld en smartphones. Google heeft aangekondigd dat Google Shopping resultaten zijn verbeterd met nieuwe mobiele features.

Hoe laat de winkels open op Black Friday;? Hoe laat Black Friday te beginnen;? Wanneer gaat Black Friday einde;? Wat te kopen op Black Friday?

Geld besparen op gadgets zonder trotseren de Black Friday drukte: dat is wat Cyber ​​Monday is alles over. We volgen de deals hier.

Wanneer u uw mobiele telefoon gebruiken om producten te vinden, met Google als zoekmachine, zul je ontdekken dat er is meer gedetailleerde informatie dan wat eerder werd voorzien. Details zijn onder andere lokale opslag beschikbaarheid, 360 graden bekijken van sommige producten, reviews, en aanverwante producten.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Ik geniet van de aankoop van artikelen bij de plaatselijke detailhandel locaties waar ik mijn handen kan krijgen over producten, maar ik heb nog altijd eerst een zoekopdracht uit te voeren op mijn smartphone om reviews en prijs te controleren. Google verklaarde de gegevens blijkt dat bijna 50 procent van de 25-34-jarigen gebruiken hun telefoon om online te winkelen, terwijl in de rij staan ​​bij een winkel.

Google’s gegevens blijkt ook dat 27 procent van de shoppers al zijn begonnen op jacht naar Black Friday deals online met deze top vragen in Google Search

Is uw smartphone een essentieel instrument voor Black Friday winkelen? Zo ja, welke apps gebruikt u om uw boodschappen te helpen?

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar