Box vormgeving tot gezondheidszorg toolkit met MedXT kopen

Box heeft aangekondigd dat het zal worden verwerven MedXT, een Y Combinator-backed opstarten, gespecialiseerd in cloud-based medische het bekijken, delen en samenwerken.

Box: Hoe Aaron Levie jeugdvrienden bouwden een $ 2000000000 bedrijf

Unboxing Box: De spreekwoordelijke, en onvermijdelijk, sprong over de startup klif; unboxing Box: Opgroeien ondernemers; Na maanden van speculatie, Box-bestanden voor IPO

MedXT (oorspronkelijk genoemd Clariso, Inc.), werd opgericht in San Francisco in 2012.

De twee mede-oprichters, Reshma Khilnani en Cody Ebberson, zullen beide toetreden Box engineering organisatie.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

technologie MedXT’s – met name zijn DICOM viewer voor X-Ray, MRI en CT-beelden – zal in de Box platform worden opgenomen met het oog op de inhoud ervaringen gericht op de gezondheidszorg te produceren.

Box mede-oprichter en CEO Aaron Levie uitgewerkt in de aankondiging donderdag over de manier waarop de onderneming cloud service is van plan om de patiëntenzorg coördinatie uit te breiden naar haar klanten kern van de gezondheidszorg.

Dit valt binnen Box, begonnen met de gezondheidszorg, en, later vertakt naar de juridische en media / entertainment-industrie voortdurende strategie om specifieke verticals, die richten.

Nu noemde Box voor Industries; onthuld op Boxworks 2014 in september, de snel-to-be naamloze vennootschap, wil haar cloud-samenwerking diensten op maat aan meer dan een dozijn verticals op basis van specifieke mogelijkheden via industrie-specifieke apps, implementatie en domeindeskundigheid – allemaal gebouwd op de top van en aangedreven door de Box platform.

In de gezondheidszorg ruimte, is Box al samen met Stanford Health Care, MD Anderson Cancer Center, Mount Sinai Health System, St. Joseph Gezondheid en Wake Forest Baptist Medical Center. Maar de extra interne middelen gebracht door middel van de overname moeten bijdragen tot een versterking Box platform en reputatie bij professionals in de gezondheidszorg en de Wall Street investeerders gelijk.

Bijvoorbeeld, Levie geponeerd dat het werk MedXT heeft overwonnen “een belangrijke hindernis voor de interoperabiliteit.” Hij ging verder

Medische beelden zijn al lang silo-ed van andere klinische systemen die medische dossiers en tests te huisvesten, grotendeels te wijten aan de complexe imaging apparatuur die wordt gebruikt om ze te vangen. Reshma en Cody zowel erkende de mogelijkheid om de kloof tussen de apparatuur die radiologen en technici gebruiken om data vast te leggen veilig te overbruggen, en de mensen die ze uiteindelijk nodig hebt om die data te delen. MedXT technologie maakt mooie, deelbare previews van DICOM-bestanden in de cloud (zoals je kunt zien op de foto hieronder), en ondersteunt ook annotaties.

Levie zeker van zijn dat de combinatie van Box en MedXT artsen zal geven direct toegang tot kritische medische procedures en de gegevens van tablets terwijl patiënten in staat zijn om persoonlijke medische gegevens en informatie te verkrijgen zonder problemen zal zijn.

Op de top van dit alles, zal zorginstellingen in staat zijn om de resultaten en gegevens te delen tussen organisaties, veilig en onder naleving van de overheid.

De MedXT team gevolgd door zijn eigen verklaring, overeenstemmende “MedXT’s PACS en gereedschap cloud-gebaseerde klinische beelden te delen naast HIPAA-compliant file-sharing oplossing Box zal interoperabiliteit te verbeteren, zorgcoördinatie en basisgegevens te delen in de industrie.”

MedXT accounts zal toegankelijk zijn voor het moment blijven. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen