Citrix XenServer werkt met cloud computing in het achterhoofd

Citrix nam een ​​schot in de voortdurende strijd om zelf de virtuele machine software laag in de industrie standaard computing-omgevingen door de lancering van XenServer V6.1. Het doel is om de oprichting en exploitatie van virtuele omgevingen die clients, servers en wolken bevatten te maken. Het bedrijf hoopt ook dat de nauwere integratie van XenServer in CloudStack-based computing omgevingen cloud klanten zullen helpen met hun eigen cloud computing-inspanningen. Zij hoopt ook deze beweging zal zijn concurrentiepositie te verbeteren als het wordt vergeleken met het aanbod van VMware, Microsoft, Oracle en Red Hat.

Nieuwe functies in de nieuwste versie van XenServer omvatten

Terwijl nauwere integratie met CloudStack helpt CloudStack klanten, kan het niet veel hulp aan degenen die hebben gekozen VMware, Microsoft of anderen benaderen om computeromgevingen cloud zijn. Dat gezegd zijnde, was Citrix de lancering van XenServer V6.1 verwacht en toegejuicht door de klanten van Citrix.

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

opmerkingen van Citrix van de kenmerken van XenServer V6.1

Verbeterde integratie met toonaangevende Cloud Platforms: directe integratie met Apache CloudStack en Citrix CloudPlatform, aangedreven door Apache CloudStack, maken het gemakkelijk om firewalls, balans workloads partitioneren en aanvallen op systemen in zowel de publieke en private cloud-omgevingen aankleurende beveiliging en schaalbaarheid voor bedrijven te voorkomen alle soorten en maten; “shared Nothing” Storage Migratie:. XenServer heeft nu een geheel nieuwe opslag XenMotion® technologie waarmee IT vrij bewegen draaiende virtuele machines zonder de noodzaak voor gedeelde opslag. Met de nieuwe Storage XenMotion functie, live migratie gebeurt met behulp van een “gedeelde niets” architectuur waar de opslag wordt gebruikt voor de virtuele schijven vrij binnen en tussen de zwembaden voor optimaal gebruik van de opslagcapaciteit kan worden verplaatst, vereenvoudigde back-up en onderhoud – om waar VM behendigheid te leveren in de cloud; Batchconversie van VMware om XenServer. XenServer Conversion Manager is een eenvoudig hulpmiddel om batchconversies van VMware virtuele machines in XenServer virtuele machines te automatiseren voor bedrijven die kosten en prestaties te maximaliseren. Deze tool zal klanten in staat stellen om ervoor te zorgen dat ze met behulp van de beste virtualisatie platform voor hun gekozen applicaties in het datacenter en in de cloud.

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

snapshot analyse