Dag van de Aarde: Is de impact waard de opbouw?

Bij de high-tech industrie conferentie waar ik de meeste van mijn dag verschansten zich in vergaderingen op maandag doorgebracht, was er nauwelijks een vermelding van de Dag van de Aarde. Verrast? Ik was, maar dat is naïef weinig ole me. Aan de andere kant, ik bracht de dag met VAR’s en integrators, bedrijven die zelden gebruik maken van de marketing macht van hun leverancier partners.

Toen ik eindelijk op mijn e-mail deze avond, natuurlijk was er een nieuwe stortvloed van communiqués van de groene marketing types. Ik had gezworen niet te bezwijken, maar er is zeker wat waard dingen te melden. In de geest van mijn vorige Dag van de Aarde post, maar ik heb uitgefilterd nogal wat van de greenwashing en probeerde zich te concentreren op de inspanningen die leek de meeste tech-gerichte van enkele van de groene technologie reuzen.

#NAAM?

#NAAM?

– Web verwijzing en personalisatie netwerk StumbleUpon hoopt zijn lidmaatschap op te bouwen met de belofte om een ​​boom te planten voor elke klik op deze link. Het is ook het runnen van een veiling tot en met 2 mei voor een reis met New York Giants voetballegende Tiki Barber New York

#NAAM?

– Videoconferencing pionier Polycom is met behulp van het evenement Dag van de Aarde en de mogelijkheid om een ​​groene diensten programma genaamd Going Green Met Polycom lanceren. Het programma zal daadwerkelijk worden aangeboden via Polycom’s VAR’s, resellers en andere channel partners en w

– Tot slot, hier is de Google groene roddels. Ten eerste, zoals Yahoo !, ze hebben een complete Dag van de Aarde site op deze link om mensen aan het denken en praten. Het is met behulp van de mapping applicaties voor diverse campagnes, waaronder het toevoegen van meer steden aan Google Tran

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Maar u ervoor kiest om te eren Dag van de Aarde, of negeren, ik hoop dat u minstens één moment te beleven nadenken over groene technologie gaat niet alleen over het feit dat groen, het gaat over een betere bedrijfsvoering. Tenminste, dat is de manier waarop ik naar kijken. Dus, in het gezicht van de enorme economische onzekerheid, ik ben opgelucht dat er zoveel energie in het verminderen van onze wereld energie-uitstoot profiel wordt gezet.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport