DBCDE vlaggen banenverlies te begrotingsoverschot te krijgen

Het ministerie van Breedband, Communicatie en de digitale economie heeft gewaarschuwd dat het personeel snijdt kan het gevolg zijn van de overheid over-the-board dividend efficiëntie te verhogen, dat bedoeld is om de begroting terug in surplus te brengen.

Het dividend rendement stijging wordt verwacht dat het verlies van 1500 banen openbare dienst in een aantal federale regering instanties, waaronder de diensten van de procureur-generaal, ministerie van Financiën, Onderwijs, Veterans ‘Affairs en het Bureau voor de Statistiek veroorzaken.

Vandaag de afdeling Breedband, Communicatie en de digitale economie op de hoogte van de website van Australië dat een onbepaald aantal ontslagen het gevolg zijn van het dividend en van de huidige programma loopt ten einde.

Een aantal beoordelingen zijn afgerond, de afdeling zag het einde van de $ 237.700.000 Australische Broadband Guarantee-programma (die is vervangen door de National Broadband Network interim satellietdiensten), en een paar one-off’s rond de ontwikkeling van het NBN komen ook tot een einde.

Echter, de afdeling zei dat een deel van het banenverlies zou worden gecompenseerd door een uitbreiding van de digitale omschakeling programma van de regering. Deze is belast met het langzaam migreren Australië van analoge naar digitale televisie in om vrij te maken van de 700MHz-band in 2015. De verwachting is dat meer personeel zal worden toegevoegd als het programma gaat van regionale gebieden naar stedelijke gebieden.

Het nieuws komt net iets meer dan een maand na de aankondiging van zijn voornemen om een ​​budget dat naar verwachting veel strakker zijn, met meer bezuinigingen, zodat de regering haar belofte om een ​​overschot te leveren in 2012-2013 kunnen voldoen aan leveren Penningmeester Wayne Swan’s.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze