Dell richt zich op kleine bedrijven met een nieuwe line-up

Dell is gericht op kleine bedrijven met een reeks van laptops, desktop en bijbehorende diensten om de integratie blues te genezen voor organisaties met minder dan 10 werknemers.

De Vostro reeks van hardware en diensten zullen worden gericht op kleine bedrijven zonder IT-afdeling, aldus het bedrijf in een verklaring.

Vostro, wat “de jouwe” betekent in het Latijn, zal een verscheidenheid aan opdrachten en opties service, met inbegrip van maximaal 30 GB aan geautomatiseerde data back-up, prestaties van de pc en de gezondheid van de diagnose, en technische ondersteuning.

Foto’s: Dell Vostro lanceert aanbod voor kleine bedrijven

Laptops: beginnen met de instap Vostro 1000 vanaf AU $ 949 inclusief levering. Laptop modellen zijn voorzien van de Vostro 1400 en 1500.; Desktops: Vostro 200 mini-tower of slim-sized geval begint bij AU $ 799 inclusief levering; Printers:. Dell 1320c Colour Laser Printer van AU $ 399 inclusief levering.

Dell zei dat de Vostro laptops en desktops zonder trialware zal komen. Volgens een wereldwijde Dell onderzoek onder 1800 kleine bedrijven, trialware en het opzetten van nieuwe systemen behoren tot de top frustraties met IT kopen.

Kleine bedrijven in heel Europa geconfronteerd met de uitdaging van het kiezen van de juiste IT-oplossingen voor hun specifieke behoeften te voldoen “, zegt Aongus Hegarty, vice president en general manager, thuis en kleine bedrijven, Dell EMEA.” Ons doel is om dit proces te vereenvoudigen en bieden de begeleiding die nodig zijn voor klanten om weloverwogen technologische beslissingen die het beste zullen profiteren van hun bedrijf, evenals het bieden van continue IT-ondersteuning maken de gehele levensduur van hun infrastructuur en daarbuiten.

Het IT-bedrijf heeft samengewerkt met Intel om een ​​microsite op de markt Vostro om kleine bedrijven in Europa te produceren.

kleine zakelijke assortiment van Dell bestaat uit: laptops, desktops, printers en een 19-inch breedbeeld monitor. Alle Vostro pc’s zullen beschikbaar zijn met de Dell één jaar Business Hardware Ondersteuning garantie als standaard, aldus het bedrijf in een verklaring.

Dell Australië wordt verwacht dat de Vostro line-up van de hardware en diensten bij persconferentie gepland voor vandaag aan te kondigen.

Echter, de lokale website geeft prijzen en beschikbaarheid van het assortiment.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Australian pricings zijn als volgt

Tom Espiner gemeld voor de website UK vanuit Londen

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren