Dell specialisten verwerven van gegevensbescherming Credant Technologies

Tijd voor meer overnames nieuws. Dell heeft aangekondigd dat het kopen van Credant Technologies, een bedrijf dat oplossingen voor gegevensbescherming zorgt voor het beheer en het versleutelen van corporate data verzonden van endpoints tot servers, opslag en de cloud.

Ook gevestigd in Texas, zoals Dell, wordt Credant technologie ontworpen om te werken met een bedrijf de bestaande infrastructuur voor het beheer van processen.

Zo is de aangeprezen voordelen voor Credant producten vooral draaien rond eenvoudiger en flexibeler veiligheid implementatie en beheer. Zo worden Credant oplossingen pochte te kunnen “bepaling deelnemers tot 5,5x sneller dan concurrerende oplossingen. – Een besparing van meer dan drie uur per PC”

Volgens de aankondiging, Credant stelt momenteel meer dan twee miljoen eindpunten met klanten in verschillende branches, variërend van detailhandel tot financiële diensten aan de gezondheidszorg, onder anderen.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Credant’s diensten zijn ook bedoeld om meerdere mobiele besturingssystemen ondersteunen, die hints dat de portefeuille van het bedrijf van belang zijn voor Dell zou kunnen zijn, als het blijft, om te proberen om het voortouw te nemen, in het aanpakken van de BYOD trend.

Jeff Clarke, voorzitter van de End User Computing Solutions unit bij Dell, heeft schuur een beetje meer licht in voorbereide opmerkingen over hoe Credant past in bij Dell.

Concreet Clarke opgemerkt dat de activa Credant zal “aanvullen en uitbreiden” Dell’s bestaand apparaat beveiligingskenmerken ten behoeve van de Latitude, OptiPlex en Precision-pc’s, terwijl ook dienen als een “gedifferentieerde security propositie op basis van zijn eigen intellectuele eigendom.

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Met de feestdagen op komst snel evenals het einde van het kwartaal, kunnen we verwachten dat meer bedrijven knijpen soortgelijke nieuws over executive veranderingen en overnames gedurende de week.

Eerder vandaag, Cisco, aangekondigd dat het kocht BroadHop, een Denver-based policy management solutions provider, whcih zal worden samengevoegd met de netwerken reus Service Provider Mobility Group.

Bovendien, beide; Akamai en, Garmin, bleek dat zij de nieuwe CEO’s waren geselecteerd – beiden werden gehuurd van binnen het bedrijf.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren