Deutsche Telekom aan buitenlandse geheime diensten: ‘Eyes korting op onze internet’

Europese politici vragen voor de details van het toezicht en de garanties over privacy.

In reactie op de recente rapporten suggereren dat buitenlandse geheime dienst organisaties kunnen worden monitoren van internetverkeer in Duitsland, heeft het land de zittende telco aangekondigd dat het wil om maatregelen te nemen om de binnenlandse internetverkeer binnen de grenzen van Duitsland te houden.

We vinden het diep frustrerend dat na vier maanden zijn we nog steeds niet bewust van de mate waarin de buitenlandse geheime diensten daadwerkelijk Duitse internet en telefoon verkeer te controleren “, aldus een woordvoerder van Deutsche Telekom, zogenaamd verwijzend naar onthullingen over de, NSA en; PRISM.

Hoewel de telco niet heeft aangekondigd hoe zij van plan is om de binnenlandse internetverkeer af te schermen van buitenlandse geheime diensten, is het reeds de onlangs geïntroduceerde, Made in Germany ‘e-mail service; (die automatisch versleutelt e-mails van klanten met SSL, en houdt de binnenlandse e-mail uitsluitend op de Duitse servers ) als een begin.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Om de binnenlandse internetverkeer geïsoleerd van buiten de ogen te houden, zou Deutsche Telekom hebben overeenkomsten met andere ISP’s in het land, zoals Vodafone en Kabel Deutschland smeden. Buiten dat, of het plan is ook technisch haalbaar blijft onduidelijk.

Echter, Deutsche Telekom heeft grotere plannen, en zegt dat het doel om een ​​Schengen-brede internet shield speerpunt. Als zoiets als dit ten uitvoer werden gelegd, “geheime diensten van de landen buiten dit gebied zou dan vinden het veel moeilijker om toegang te krijgen tot deze dataverkeer,” zei de Detusche Telekom woordvoerder.

Hoewel er aanzienlijke media-aandacht in het land omliggende PRISM is geweest – met een aantal van deze suggereert dat de Angela Merkel geleide CDU partij of andere manier kan zijn betrokken – het probleem, niet bijzonder invloed op de recente nationale verkiezingen, die zag de CDU weg te komen met bijna een absolute meerderheid van de stemmen.

Zelfs zo, Deutsche Telekom is wedden dat de consument anders zullen stemmen met hun portemonnee. “Onze industrie business model – en met name nieuwe gebieden zoals cloud services -. Afhankelijk van het vertrouwen van de consument in de digitale wereld Dit vertrouwen is behandeld een enorme klap”, aldus de telco.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond