DH2i levert applicatie virtualisatie voor SQL Server

Don Boxley, CEO en oprichter van DH2i, bracht enige tijd met me onlangs zijn bedrijf en DxConsole en DxTransfer bespreken. Het doel van het bedrijf is het aanpakken van de product beperkingen van Microsoft SQL Server. Deze beperkingen dwingen organisaties om meerdere exemplaren van het product op aparte systemen (virtueel of fysiek) om te gaan met hun zakelijke behoeften te implementeren.

Hoewel DH2i wordt net begint, haar aanpak toont veel potentieel. Ik verwacht dat ze opvoeren, andere Microsoft server-producten, zoals Exchange en SharePoint zou wel eens dezelfde behandeling krijgen.

Dit is een bedrijf dat het bekijken waard.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Wat is het probleem?

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Wat is DH2i aanbieden?

snapshot analyse