Docker: Een open source startup u moet weten over

Ik hou van het opstarten van bedrijven. Ik hou van open source software. Ik hou van innovatie. Zet ze allemaal bij elkaar en je hebt de ingrediënten voor iets ongelooflijks. Meet Docker, Inc. (voorheen bekend als dotCloud), de San Francisco gebaseerde open source bedrijf dat zal een revolutie in de manier waarop je verpakken en implementeren van applicaties op Linux-servers.

Door het voortbestaan ​​van Olivia Irvin van MindShare PR, had ik het genoegen van de vergadering Ben Golub, CEO van Docker, Inc. Ik ben blij dat ze verbleven in contact met mij, zodat ik bericht zou nemen van Docker, de oplossing en het bedrijf . Het was een geweldige vondst.

de website en elaptopcomputer.com hebben samengewerkt aan een serie over hoe kleine bedrijven IT kunnen gebruiken als een katalysator aan de macht innovatie en efficiëntie. We hebben origineel onderzoek, advies, case studies, een gratis ebook, en nog veel meer.

Dus wat is er zo geweldig over het feit dat open source, vraag je. Nou, open source software, zoals dat heet, kan iedereen om de code te bekijken, de code te wijzigen, en de terugkeer van de code om het oorspronkelijke project. Dit betekent dat iedereen kan helpen een applicatie te bouwen.

Wat is er zo geweldig aan? Het machtigt de gemeenschap achter een dergelijk project. Met andere woorden, als je kunt bijdragen aan een project om het beter te maken voor iedereen, dat geeft je een gevoel van eigenaarschap en een stem.

Spreken van de stem, het horen van de man zelf, Docker CEO Ben Golub. Ben en ik bespreek Docker informatie in deze podcast.

Interview met Ben Golub, Docker CEO.

MP3-formaat. 21:17 minuten. Beoordeeld AL voor alle doelgroepen.

Meer dan 140.000 container downloads; meer dan 6.700 GitHub sterren en meer dan 800 vorken; Meer dan 600 GitHub Dockerfiles gemaakt in drie maanden; Duizenden gecontaineriseerde applicaties op de Docker openbaar register; Meer dan 150 projecten gebouwd op de top van de open source engine; Meer dan 50 Meetups in 30 steden over de hele wereld, bijna 200 medewerkers, 92 procent van hen niet voor Docker, Inc. werken; Meer dan 13.000 ontwikkelaars die met succes online Docker training hebben afgerond

Bijvoorbeeld, wanneer u een licentie voor een closed source, commerciële software applicatie te kopen, ontvangt u de gecompileerde toepassing, een installateur, een help-bestand, en eventueel een handleiding. Bij open source software, zoals Docker, krijg je de applicatie code-niet-gecompileerde applicatie-code die je kunt werken, als u wenst. U kunt ook gewoon de applicatie downloaden en gebruiken. Geweldig.

Wat als je de kans om te werken aan een toepassing die u gebruikt, had zoals een populair tekstverwerkingsprogramma, die gaan zullen naamloos. Zou dat niet geweldig? Voor sommigen van jullie, ja. Voor degenen onder ons die geen C, C ++, of andere dergelijke programmeerkennis, kunnen we gewoon genieten van de toepassing en je harde werk.

Nu ik je heb verkocht op open source software, Docker is een open-source engine dat de inzet van een applicatie als een lichtgewicht, draagbare, zelfvoorzienend container die vrijwel overal zal lopen automatiseert.

Docker containers kan elk payload kapselen, en zal consequent op en tussen vrijwel elke server te draaien. Dezelfde container die een ontwikkelaar bouwt en testen op een laptop zal draaien op schaal, in de productie, op VM’s, bare-metal servers, OpenStack clusters, publieke instanties, of combinaties van het bovenstaande.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

In Docker’s eigen woorden

Docker streeft naar een nieuw tijdperk van agile en creatieve ontwikkeling mogelijk te maken, door het bouwen van ‘de knop’ dat elke code in staat stelt om direct en consequent op elke server, waar dan ook.

Docker is een open source-engine die een aanvraag in te zetten als een lichtgewicht, draagbare, zelfvoorzienend container die vrijwel overal zal lopen mogelijk maakt. Door het leveren van op de twin beloften “Bouw eens … Run Anywhere” en “configureren Zodra … Run Anything ‘Docker heeft een explosieve groei gezien, en het effect ervan wordt gezien over DevOps, PaaS, scale-out, hybride cloud en andere omgevingen die moeten een lichtgewicht alternatief voor traditionele virtualisatie.

Zeven maanden na de lancering, is het Docker project ondervinden van verhoogde tractie gedurende zowel de ontwikkelaar en DevOps gemeenschappen en maakt deel uit van een snel groeiende ecosysteem. Voor degenen onder u die in developer communities, enkele van de hoogtepunten van Docker’s omvatten

De in New York gevestigde website crowd-bronnen fondsen voor creatieve projecten en technische innovaties, van robots en gadgets om software en hardware

Bedrijven als Yandex, Rackspace, eBay, en CloudFlare spreken en publiekelijk te bloggen over hun gebruik van Docker. Integraties gemaakt met een aantal van de meest belangrijke zakelijke projecten, waaronder de chef-kok, Puppet, Travis, en Jenkins. Een groeiende lijst van bedrijven lanceren speciaal gebouwde bedrijf op de top van Docker, waaronder CoreOS, Deis, Flynn, Boomgaard, en nog veel meer.

Github: https://github.com/dotcloud/docker/

Twitter: http://twitter.com/docker of @docker

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

Lees verder