Evernote slaat Premium deal in Duitsland, updates zoeken

Evernote heeft een deal gesloten met Deutsche Telekom, dat de klanten van de telco’s gegeven Evernote premium accounts zullen zien geslagen.

Van oudsher gericht op KMO’s en consumenten, Evernote is op zoek naar haar clipboarding dienst te nemen om bedrijven met duizenden medewerkers.

Volgens de overeenkomst, aangekondigd op maandag, zal Deutsche Telekom 60 miljoen klanten voor vaste telefonie worden gegeven een eenjarig abonnement op Evernote Premium, terwijl de bestaande Evernote Premium-gebruikers krijgen een extra een jaar toegevoegd aan hun abonnement.

Evernote en Deutsche Telekom ook met een hackathon in Berlijn volgende maand, waar ontwikkelaars zal werken aan het creëren van nieuwe apps gebouwd op Evernote en diensten van Deutsche Telekom.

De overeenkomst met de gevestigde telco Duitsland is niet de eerste deal Evernote heeft gesloten met een drager: hij heeft al deals met NTT DoCoMo in Japan, Orange in Frankrijk, KT in Korea, Taiwan Mobile en DoCoMo Pacific naar Evernote Premium abonnementen weg te geven.

Samen met de Deutsche Telekom deal, Evernote kondigde deze week ook updates te zoeken in Evernote Premium en Business. De twee versies van Evernote zal de bijgevoegde documenten, presentaties en spreadsheets van Microsoft Office en iWork toe te voegen in de zoekresultaten.

Evernote heeft onlangs gewerkt aan het uitbreiden naar nieuwe markten: vorige maand gedaan; Evernote bedrijf beschikbaar in 26 nieuwe Europese landen, maar ook Australië en Nieuw-Zeeland. Evernote heeft ook gezegd dat het van plan was om de beschikbaarheid uit te breiden tot 50 meer landen in EMEA, Latijns-Amerika en Azië voor het midden van dit jaar en heeft reeds de dienst gelanceerd in Hong Kong, Israël, Rusland, Singapore, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Taiwan en Turkije.

Het bedrijf is ook op zoek naar; aanpassing carrosserie Evernote voor grote bedrijven, en is in de vroege stadia van het werken aan een versie van Evernote voor bedrijven met duizenden medewerkers.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september