Google verhoogt mobiel zoeken: Nu is het oppervlakken app data en beken apps

Van zoektocht zal Google een aantal apps die niet zijn geïnstalleerd te streamen;. Google

Google heeft app-indexering meegenomen naar het volgende niveau, niet alleen zoeken naar de inhoud van de aanvragen tot verlenging, maar ook het streamen van de apps zelf uit zoeken.

Twee jaar na Google begonnen met het verstrekken van ‘deep links’ naar app-inhoud in de mobiele zoekresultaten, heeft het bedrijf de volgende fase van haar plan om meer inhoud van apps in search brengen gelanceerd.

Tot nu toe hebben de ontwikkelaars alleen in staat om de uitvoering van Google’s app indexering in hun iOS geweest en Android apps als inhoud binnen hen had een bijbehorende webpagina.

Met de veranderingen van vandaag, zal Google beginnen met inhoud in de mobiele zoekresultaten die alleen leeft in apps, bijvoorbeeld, apps met inhoud die niet een bijbehorende webpagina heeft.

Een voorbeeld van een mobiele app die overeenkomt web content is Facebook, die eerder deze week ingeschakeld Google’s app indexering. Nu Android-gebruikers kunnen hop uit de zoekresultaten van geïndexeerde Facebook-pagina’s direct naar het desbetreffende deel van Facebook app. Andere populaire apps die zijn geïndexeerd door Google onder Airbnb, Instagram en Pinterest.

De zoekmachine chief verbindt zich ertoe om een ​​nieuwe generatie van big bets, waaronder een aantal ideeën die er uitzien “behoorlijk gek” van vandaag, maar kan afbetalen langs de lijn.

Onder de uitgebreide app-indexering service, zal de inhoud van apps zoals Hoteltonight, die niet overeenkomt web content heeft, ook verschijnen in de zoekresultaten. Het doel is om het gemakkelijker maken om informatie in toepassingen vinden.

Samen met deze ontwikkeling, heeft Google afgetrapt app-streaming van Search, zodat gebruikers kunnen communiceren met een app die zij nog niet hebben geïnstalleerd. App-streaming zal echter vereisen een fatsoenlijke Wi-Fi-verbinding, volgens Google.

“Met één tik op een Stroom knop naast de Hoteltonight app resultaat, dan heb je een gestreamde versie van de app, zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt, en zelfs een boeking te voltooien, net alsof je in de app zelf. En als je van wat je ziet, het installeren van het is slechts een muisklik verwijderd. Deze maakt gebruik van een nieuwe cloud-gebaseerde technologie die we momenteel experimenteren met, “zei Google-engineering manager Jennifer Lin.

Volgens Marketing Land, want nu deze opties zijn alleen beschikbaar in de Google-app op Android 5.0 en Android 6.0 toestellen zijn.

Andere zogenaamde app-eerste partners die deelnemen bij de lancering zijn onder Chimani, Dagelijkse Horoscoop en New York MTA Kaart van de Metro.

Volgens Lin, Google heeft op dit moment 100 miljard deep links naar apps in de index. Ook 40 procent van de zoekopdrachten gedaan door Android-gebruikers de oppervlakte app content.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Google verklaart dat mobiel zoeken tops desktop Facebook schakels in Google op Android zal nu Facebook app te lanceren, Google staat bovenaan Q3 targets, terwijl de rapportage eerste winst als Alphabet

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Zoeken met Google Mobile