Grote telefoons, Windows 10, Outlook op iOS (MobileTechRoundup show # 338)

Kevin en ik besloten om op te nemen MobileTechRoundup show # 338 voor mijn Seahawks winnen van de Super Bowl en een week van tevoren van de Merseyside derby bij Everton neemt Liverpool. Toon onderwerpen omvatten

Wat telefoon is Matt met behulp van nu – de Xperia Z3 is nog steeds in de mix; Should Samsung TouchWiz pull out van zijn Android bouwt; 74.5M mensen kunnen niet verkeerd zijn: Groot-telefoons zijn hot verkopers; Thoughts on Windows 10 op telefoons en tablets? ; Outlook op iOS en Android is heel goed; Apple Watch arriveert in april; Google Now krijgt 3rd party app ondersteuning. Yippee!

de website

Speelduur: 53 minuten

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

Luister hier (MP3, 64 MB)

Abonneer u op de show met deze link (RSS)

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring