Het kiezen van de juiste Mac voor u

Als je in de markt voor een nieuwe Mac – of het nu je eerste, of dat u een upgrade of het kopen van een andere machine – het is belangrijk dat je de juiste Mac voor u. Immers, het is een vrij grote aankoop.

Hier ga ik betrekking hebben op de zes verschillende Macs die Apple aan te bieden, en te kijken naar de technische specificaties, prijzen heeft, en wat ze zijn het meest geschikt voor.

Of u nu op zoek bent naar een monster werkstation of een klein systeem te plooien achter de tv, Apple heeft een Mac voor je.

Kan onderwijs zet de vonk weer in de iPad verkopen; Zet uw Apple Watch of iPod touch in een mobiel; Hoe meerdere SIM-kaarten te installeren in een iPhone 6s; Raak niet in paniek over de verkoop van de iPhone – maar toch;? Het kopen van een tweedehands iPhone of iPad? Hier is hoe om te controleren of het niet is gestolen

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten