Hoe maak je Windows Phone 8 en invloed personen

“Waarom is dit zo moeilijk?” was mijn constant refrein gedurende de schijnbaar nooit eindigende periode van twee weken die ik gebruikte de Nokia Lumia 925 voor.

Bij de lancering van het apparaat in Sydney, mijn redacteur daagde me om het te gebruiken voor veertien dagen als mijn enige telefoon. Het doel was om een ​​rekening van de dagelijkse bruikbaarheid van het apparaat te bieden, zowel in zakelijke en persoonlijke leven.

Om de specs tellen van de weg, de Lumia 925 heeft een 4,5-inch AMOLED-scherm, een 8,7-megapixel camera, een 1,5 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon S4 processor, 1 GB RAM, 16 GB intern geheugen (of 32 GB, als je het krijgen door middel van Vodafone), 7 GB aan gratis SkyDrive cloud storage, 802.11a / b / g / n Wi-Fi, Bluetooth 3.0, evolutie op lange termijn (LTE), near-field communication (NFC), en een niet- verwisselbare 2000 mAh batterij. afmetingen van de telefoon zijn 70.6x129x8.5mm en weegt 139g, met een 1,280×768-pixel (332ppi) scherm.

De hardware is dus uitstekend, als een beetje glad.

Ga je gang en zet het, “een Nokia rep vertelde me bij de lancering.” Het zal nog steeds prima werken.

En laten vallen ik deed. De glanzende metalen rand op mijn review model heeft ongeveer zeven afzonderlijke deuken in het na slechts twee weken – niet dat ik een poging om de telefoon te vernietigen. (Inderdaad, tekende ik een verklaring van afstand te zeggen dat ik het terug in de oorspronkelijke staat.)

De handset is gewoon te groot voor iemand met kleine handen als de mijne, en glad genoeg om voortdurend schuiven uit zakken en off tafels. Had Nokia inbegrepen zijn optioneel draadloos opladen geval, misschien zou het makkelijker om grip zijn geweest. Maar als een stand-alone model – en terwijl ik de grootte van het scherm te waarderen – het is helemaal niet geschikt voor degenen die meer op de petite kant.

Hoeveel vaker kan omgaan vallen op tegels en beton (ik nooit leek te laten vallen in tapijt gebieden, natuurlijk) voordat het doet stoppen met werken?

Het enige voordeel voor zijn gebrek aan grip is dat het nu helemaal kind veilig, omdat alle vier de hoeken zijn flat is dinged.

Het volume, power, en de camera knoppen aan de rechterkant zijn goed gepositioneerd voor het gebruik van de telefoon met een hand, en de on-screen touch-knoppen voor terug, naar huis, en zoek zijn acceptabel geplaatst, ook – zo lang als je een groot genoeg om de hand aan hen (ahem) te bereiken.

De ingebouwde speakers zijn geweldig, het afspelen van muziek zonder enig merkbaar verlies van kwaliteit. Maar de bar van het ergste soort van mensen op het openbaar vervoer, die echt muziek speelt direct uit hun toestel zonder het gebruik van een koptelefoon? Het is niet de meest nuttige functie te hebben.

Ik zal jullie niet vervelen met eindeloze beschrijvingen van wat wordt meestal omschreven als haar ‘prachtig scherpe “scherm, hetzij. Natuurlijk is het duidelijk, het is een nieuwe smartphone, en tenzij je koopt een budget model uit een vreselijk low-end fabrikant, zij over het algemeen beter elke keer.

Wat belangrijk is over het touchscreen is dat het werkt zelfs wanneer u handschoenen je draagt. Voor iemand die leeft in het zuidwesten van Sydney in het midden van de winter, dit was een geschenk uit de hemel. Zij hebben de ongelukkige keerzijde van wordt gewekt door alles wat het raakte, hoewel; hoofdtelefoon kabels, mouwen, zakken …

Kortom, als u genieten van Broekzakbellen mensen, dan is dit de telefoon voor u.

Voor het gebruik van de telefoon, was ik erg sceptisch over de verdiensten dat het Windows Phone-besturingssysteem te bieden heeft, en, zoals verwacht, het was een beetje een cultuurschok voor iemand af te stappen van vier jaar van iOS exclusiviteit.

Slippery hardware

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset

Hoewel ik niet het ecosysteem zo intuïtief als Android of iOS vond, de leercurve was klein genoeg dat het slechts een halve week duurde of zo van de aanpassing voordat ik was vol vertrouwen gebruik van de telefoon, dat was natuurlijk een kwart van de keer dat ik de telefoon voor, dus het is niet zo geweldig voor mij.

Om een ​​Apple ad papegaai, dingen beter werken net op mijn iPhone, maakt niet uit hoe mooi en het vermaken van de live-tegels zijn.

Terwijl de live-tegels zijn zeker leuk, de kans is dat voor zakelijke gebruikers, zullen ze onvermijdelijk alleen maar pijnlijk door te knipperen met banale informatie over wie hun nieuwste Facebook status update vond en draaien door middel van persoonlijke foto’s genomen in het weekend voor de galerie app geworden.

De bewegende, kleurrijke blokken zal ook alleen uw aandacht weg van het ontbreken van apps voor zo lang, tenzij je toevallig een kleuter die is zo geamuseerd, of een tiener die niet genoeg van het zien van foto’s van haar vriendje doorlopen kan krijgen het beginscherm. Maar zelfs deze twee gewaardeerde doelgroepen zal beginnen met het zoeken naar meer apps, en de voorgeïnstalleerde Angry Birds en Facebook-toepassingen, respectievelijk, zal alleen houden ze tevreden zo lang.

WP8: De tegels, ze leven

Apps, of het ontbreken daarvan

U kunt echter wel een hel van een veel meer op maat van uw home-scherm op deze telefoon dan kun je op een iPhone (tenzij het is jailbroken), maar niet zo veel als je kunt op een Android. Er zijn drie maten van de tegels om uit te kiezen, en schijnbaar eindeloze manieren om de apps te positioneren. Als u een uitputtende, alfabetische lijst van geïnstalleerde apps voorkeur, hoewel, gewoon veeg naar links, dat is op de volgende pagina.

Apple heeft een hobby gemaakt van de indruk wekken dat het biedt toepassingen die uniek zijn voor het ecosysteem zijn, apps die je niet kunt leven zonder. Tuurlijk, de Lumia heeft geen FaceTime en iMessage, maar omdat Microsoft-eigendom, maar heeft natuurlijk Skype, Viber en je kunt downloaden.

Er zijn ook vaak clients voor de apps die nog niet beschikbaar zijn op WP8 ​​- Swapchat voor Snapchat, en aanleg voor Instagram, bijvoorbeeld. Niet dat ik gedownload van de voormalige, deze waren gewoon de suggesties van mijn vriendelijke buurt Nokia rep.

High-megapixel, high-smudge camera

En emojis? Windows Phone is erin geslaagd om alle emoticons Apple’s in Windows emoticons te vertalen, zodat er geen lege dozen te zien in sms’en vanaf je iOS vrienden.

“Problemen” opgelost.

De telefoon wordt geleverd standaard met de Office-app, dus je hebt de mogelijkheid om Word- en Excel-bestanden op de telefoon die u kunt opslaan op zowel de handset of uw SkyDrive. Als je, groot op cloud, en Windows, zo veel bedrijven nog steeds, zul je love it.

Het is ook ongelooflijk gemakkelijk om foto’s en muziek over te zetten tussen de telefoon en een Windows-computer, terwijl iPhoto op mijn MacBook Pro zou niet eens registreren dat er geen foto’s op de Lumia.

Nokia is hier kaarten suite is geweldig, met veel kaartinformatie te gebruiken waar je het nodig hebt, maar de Drive turn-by-turn navigatie app crasht vaak – maar dit is te verwachten van een app die is nog in beta. Aandrijving komt ook niet met een stem, in tegenstelling tot Google Maps, dat is iets dat ik niet ontdekken totdat ik probeerde om het te gebruiken in de auto. U kunt kiezen voor één downloaden, maar kijken naar de download kruipen zijn weg tot 4 procent, het eten zowel mijn batterij en download uitkering, met de auto draait, ik kon gewoon niet wachten tot het af te maken, waardoor de app nutteloos als een Navman-type systeem voor die reis.

Drive kwam met een vervelende drie gong alert elke keer dat ik ging op 5 km / h over de maximum snelheid, echter. Natuurlijk is er een manier om dit uit te schakelen in de instellingen, maar tegen de tijd realiseerde ik me afschuwelijk gewoonte van de telefoon, was ik al het rijden en het zou veel te gevaarlijk om naar beneden te kijken en vegen door eindeloze menu’s zijn geweest. Wees gerust dat het was een van de slechtste 1,5 uur aandrijving van mijn leven, dat wel.

De Lumia 925 is aangekondigd als het hebben van een fantastische low-light camera, en het doet, hoewel het nog steeds een soort van stabilisatie nodig heeft.

De cameralens is echter gelegen in de plek waar de wijsvinger natuurlijke rust bij het vasthouden van het apparaat. Het is dan ook constant besmeurd, misschien wel afbreken het hoge aantal pixels.

Het toestel wordt standaard geleverd met Nokia’s Smart Camera-app, waarmee je een reeks foto’s te schieten in een korte tijdsbestek en dan steek de schoten samen om de best mogelijke foto te maken. Het is cool, maar gimmicky. Hoe vaak zou je echt worden met behulp van deze app? Slechts een keer, om het te testen uit, in mijn ervaring.

De batterij is weer dood

Tik op + sturen, waarbij je NFC gebruiken om een ​​foto te delen met een vriend door samen te tikken op uw telefoons, was geweldig leuk en zeer handig voor de 30 seconden waarin ik had een vriend die had ook een Nokia (voordat ze terug overgeschakeld naar haar Samsung Galaxy noot 2). Het is die zelfde oude raadsel: Iedereen moet een Nokia voordat deze handige in het minst zal zijn. Maar is Tap + Stuur een goede reden voor al uw vrienden, familie en zakenpartners om over te schakelen naar de Lumia?

Natuurlijk niet.

Als u uw telefoon gebruiken als ik, met zeer frequent messaging, gesprekken, notities, en het gebruik van gegevens, waaronder e-mail, kaarten en sociale netwerken, de batterij drains in veel minder dan 24 uur. Het neemt ook een leeftijd om het volledig op te laden.

Op de dag dat ik vergat om mijn Nokia-oplader naar huis te brengen, ben ik overgestapt naar mijn iPhone en keek met afgrijzen op het kleine scherm en nog kleinere iconen – totdat ik besefte dat mijn broer HTC lader de Nokia zou passen. Ik kan niet eens beginnen om de triomf beleefde ik op dit moment te beschrijven.

Dingen die echt werken

Nu dat is iets dat de iPhone, met zijn eigen Lightning lader, kan niet concurreren met – hoewel alomtegenwoordigheid van de iDevices ‘lijkt te betekenen dat er over het algemeen een oplader liggen, het maakt niet uit waar ik ben.

De 4G LTE was natuurlijk heerlijk snel, zo snel, in feite, dat ik kreeg een waarschuwing van Telstra, dat ik kreeg gevaarlijk dicht bij het gebruik van mijn download uitkering. Het is gewoon te makkelijk om het overschrijden wanneer webpagina’s zo snel laden. 4G geholpen ook al vreselijke batterij nog sneller afbreken.

Wat vreemd genoeg niet snel laden, hoewel, waren MMS-berichten. Ze zouden gewoonweg niet te downloaden naar de telefoon, zelfs toen ik in full-receptie 4G gebieden, die zeer irriterend en verbijsterend was. En de ene keer dat ik gebruikte Instagram / aanleg, het duurde meer dan een half uur om een ​​foto te uploaden.

Met betrekking tot, de nieuwe LG G2, mijn collega Andrew Nusca vorige week schreef dat smartphone makers “moeten ervaring te verkopen, niet aan de specificaties”. Met de Windows Phone 8-gebaseerde Lumia 925, Nokia lijkt te vissen voor deze – en het is zeker een andere ervaring in vergelijking met alles wat momenteel anders op de markt.

Mijn gebruik van de telefoon leek in kaart te brengen als een klok curve, ik vond het ondraaglijk frustrerend, terwijl het leren om het te gebruiken voor de eerste halve week, we hebben ervan genoten voor de komende week rechtdoor, en daarna brachten de rest van de testperiode angstig wachten een terugkeer naar mijn eigen versie van “normaliteit”: De weliswaar kleine gescreend iPhone.

Bij gebruik van de Lumia heeft me een voorliefde voor grote schermen gegeven, als een van mijn vrienden deed me denken aan: “Het is niet de grootte die telt, het is hoe je het gebruikt.” En Apple maakt gebruik van het scherm onroerend goed zeer goed, met tal van apps, een fatsoenlijke camera, een toestel dat niet wegglijdt alles, een batterij die niet plat supersnel wordt uitgevoerd of neem eeuwen op te laden, en in het algemeen, dingen die echt werken. iOS 7 is binnenkort, ook, en het ziet er naar, gelijk zijn aan de nieuwheid, van Windows ‘live tegels.

En terwijl de Nokia reps weigerde elke keer dat iemand gevraagd wanneer de Lumia 1020 wordt vrijgegeven commentaar, het is een feit dat het spoedig komt. Zelfs als iemand waren om ofwel Apple of Samsung verlaten voor Nokia, waarom zou iemand committeren aan de 925 wanneer een nog beter model komt langs?

Dit is een subjectieve artikel op basis van persoonlijke ervaring. Om de website volledige review van de Nokia Lumia 925 te lezen, klik hier.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset