HP Business Inkjet 2600dn recensie

Dit netwerk A3 + kleurenprinter biedt een goede drukkwaliteit, voldoende papiercapaciteit en dubbelzijdig afdrukken als standaard. Het is niet van plan om alle snelheidsrecords op 5.5ppm in de standaardmodus te winnen, maar voor het afdrukken en proofing van allerlei documenten in kleur en biedt een goede mix van kwaliteit en functies. Een goedkopere model zonder dubbelzijdig afdrukken of netwerken beschikbaar als je gewoon wilt om te profiteren van het papierformaat behandeling te nemen op uw eigen computer.

Evenals de netwerkinterface kunt u USB- of parallelle poort gebruiken om verbinding te maken met de Business Inkjet 2600dn. Let op dat je niet een USB-kabel te komen met de printer, dus je moet je eigen te leveren. Het netwerk interface ondersteunt TCP / IP, IPX / SPX, AppleTalk en DLC printen, wat betekent dat je moet in staat zijn om af te drukken van zowat elk type klant. De printer ondersteunt PCL 5c en HP PostScript level 3 emulatie, en HPGL / 2 voor het afdrukken van vector graphics.

Dit is een grote printer. Bij 72.4 x 64.5 x 28.3cm het moet een bureau aan zichzelf, en maken het een stevige één aangezien de Business Inkjet 2600 weegt 19.5kg. Voeg de duplexeenheid aan de achterzijde en het wordt nog 5 cm dieper. Montage van de duplex-eenheid betekent dat u niet langer een rechte weg door de printer voor het printen op dikkere media. Het is heel gemakkelijk om te schakelen tussen de standaard achterste toevoer eenheid en de duplexeenheid, dus als je moet af en toe om af te drukken op karton, het is geen probleem.

Zowel van de printer twee papierladen wordt het papier te nemen van A5 tot oversized A3 voor full-bleed prints. De onderste lade duurt maximaal 250 vellen en de bovenste lade 150 vellen van 80 grams papier. Als u gebruikmaakt van papier dat groter is dan A4, moet u de uitbreiding van het voorste deel van de papierlade’s uit te trekken, toe te voegen aan de balie ruimte die nodig is voor de printer.

De Business Inkjet 2600 maakt gebruik van afzonderlijke inktcartridges en printkoppen. Één van elk wordt gebruikt voor elke kleur, waarmee u elke component afzonderlijk te vervangen. U kunt elk hoofd en inktpatroon apart aan te schaffen, zodat het niet nodig is om verbruiksartikelen je niet hoeft te kopen. Dat gezegd hebbende, u waarschijnlijk drie gekleurde inkt cartridges te gebruiken op ongeveer hetzelfde tarief bent.

De Business Inkjet 2600dn De afdrukkwaliteit is indrukwekkend. De 1200x600dpi motor maakt gebruik van een standaard vier kleuren inktsysteem met een geditherde raster. Op tekst en afbeeldingen kleuren zijn solide zonder significante banding. Fotografische beelden, zonder aan de kwaliteit dat in sommige zes inkten printers, is nog steeds erg goed, zelfs op gewoon briefpapier. De printer heeft een ingebouwde transparantie detector. Anders dan dit, moet u de papiersoort handmatig in de instellingen van het stuurprogramma te selecteren.

U kunt de Business Inkjet 2600dn te beheren met behulp van de ingebouwde webserver, via telnet of via het bedieningspaneel. U kunt Secure Sockets Layer (SSL) of Transport Layer Security (TLS) codering in te schakelen voor de web-interface, wat betekent dat geen van uw management commando’s kunnen worden afgeluisterd door iedereen op het netwerk. Dit is vooral handig als u de printer via het internet bent toedienen zonder VPN. De printer kan ook worden beheerd met behulp van SNMP v3, de nieuwste versie van het netwerk management protocol. SNMP v3 lost de inherente veiligheid problemen van de vorige versies van het protocol, maar dit betekent dat het opnemen van een authenticatie sleutel uit de printer. De enige manier om dit te doen is veilig met SSL / TLS ingeschakeld op de web-interface.

Een kleuren A3 laserprinter zul je veel meer dan deze kosten, en zal niet zo goede resultaten op fotografische beelden te produceren, maar zal waarschijnlijk sneller zijn – als je nodig hebt om grote hoeveelheden van kleur afdrukken dan is de Business Inkjet 2600dn produceren waarschijnlijk niet je past. Als u nodig hebt om kleur te bewijzen van documenten, of een hoog rendement tarief niet nodig hebben, maar nog steeds nodig om de printer te delen rond, overweeg dan de Business Inkjet 2600dn.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop