HP EliteBook 1030 zakelijke laptop is voorzien van 13-uur levensduur van de batterij, forse prijskaartje

HP EliteBook 1030 zakelijke laptop

HP breidt zijn EliteBook famil y van de premie laptops met de nieuwe 1030, die van nature ligt tussen de 1020 en 1040 in de line-up. Net als zijn voorgangers, de zakelijke notebook biedt een verfijnde design – met een navenant high-class prijskaartje.

Om een ​​nationale afkeer van digitale betalingen van welke aard dan ook tegen te gaan, heeft de Noord-Italiaanse stad Bergamo zaken genomen in eigen hand, met een aantal gunstige resultaten.

Het bedrijf zegt dat het geperst een 13,3-inch scherm in een 12,2-inch all-metal chassis (met een gewicht van ongeveer 2,55 pond), wat resulteert in een vrijwel edge-to-edge-display, dat wordt beschermd door Corning Gorilla Glass en is verkrijgbaar in full HD (1,920×1,080) of QHD + (3,200×1,800) resolutie. (Als u de laatste optie kiest, het bevat ook touchscreen-mogelijkheden.) De 1030 wordt geleverd met een keuze uit Intel Core M processors, die niet zo krachtig als Core i3 / i5 / i7 mobiele CPU’s zijn, maar zorgen voor een ventilatorloze ontwerp en bieden tot 13 uur batterijduur, aldus HP.

De nieuwe EliteBook bevat ook SSD opties voor opslag tot 512 GB en met een 256GB PCIe-station en tot 16 GB RAM-geheugen. Niet alleen de functie voor 1030 een tweetal USB 3.0-poorten en een HDMI-aansluiting, maar HP gooit in een USB-poort C op te starten. De meegeleverde HP “Premium toetsenbord” is back-lit en morsbestendig, Het bedrijf werft de premie audiofuncties van zijn EliteBook lineup voor voice-gebaseerde samenwerking, met behulp van Bang & Olufsen-technologie voor de ingebouwde luidsprekers en met HP’s eigen ruisonderdrukking software.

Ondanks het ontwerp flare meestal gereserveerd voor laptops van de consument, de EliteBook 1030 bevat beveiligingsfuncties die ondernemingen zullen verlangen. Deze omvatten HP Sure Start met Dynamic Protection, die de BIOS, een vingerafdruklezer, geïntegreerde TPM 2.0 chip, en optionele ondersteuning voor vPro-technologie en LANDesk software Intel’s bewaakt en reparaties.

Kostenbewuste bedrijven misschien niet klaar om plop $ 1249 voor de 1030 basisconfiguratie zijn, maar dat is niet de potentiële klant HP mikt met zijn EliteBook lijn. Execs en anderen met grotere tech budgetten kunnen naar HP website en meld je aan te melden als de 1030 beschikbaar is.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar