Vertraagde SmartGate trials set voor take-off in augustus

Ondanks een reeks technische hik, worden de eerste openbare proeven van Australië’s AU $ 62.000.000 biometrische SmartGate project zal plaatsvinden in Brisbane in augustus, zes maanden achter op schema.

In ontwikkeling sinds 2002, SmartGates gebruikt gezichtsherkenning technologie om de identiteit van de reizigers te controleren door het vergelijken van een scan van hun gezicht met een gezichtsbehandeling scan gecodeerd in de microchip bevat binnen de onlangs gelanceerde ePassport.

Terwijl gezicht scan-technologie is met succes uitgeprobeerd in Sydney en Melbourne luchthavens, met Qantas personeel en een selecte groep van frequent flyers, de integratie van de ePassport lezers en de uitbreiding van de technologie om alle reizigers is een grotere uitdaging gebleken.

Sprekend op de jaarlijkse conferentie van de Biometrische Institute van Australië, projectleider Strategic Development voor de Australische douane, Gillian Savage, schreef de vertragingen onvoorziene integratieproblemen.

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

We hebben de cabines en poorten in plaats had sinds het einde van februari, maar door middel van het testen ontdekten we een hele reeks van problemen rond hardware en software “, aldus mevrouw Savage.” De biometrische component van de poorten goed werkt, is het andere kwesties die ons tegenhoudt.

Volgens Savage, de uitdagingen grotendeels ontstond als gevolg van de dubbele proces ontwerp van het SmartGate systeem. Dit vraagt ​​reizigers om eerst hun ePassport onderwerpen aan een kiosk, waar de paspoort informatie wordt gescand en een uitrijkaart uitgegeven. Passagiers dan overgaan tot de daadwerkelijke SmartGate, het ticket in te dienen, en hebben hun biometrische getoetst aan die welke in het ePassport.

We hebben drie kiosken en twee poorten, en een groot deel van de uitdagingen zijn afkomstig uit de overdracht van informatie tussen die sites, “zei Savage.” We moeten ook zorgen dat de technologie zal werken voor echte reizigers die moe zou kunnen zijn, of misschien een of andere manier hun schade tickets voordat ze de poorten.

Als dat lukt het publiek proeven in Brisbane zal worden gevolgd door de lancering van de technologie in Sydney en Melbourne luchthavens, ook voor de maand augustus 2007. De deelnemers van de huidige SmartGate proef, die loopt sinds 2002, zullen nodig hebben om hun ePassports te werken teneinde blijven de zelfauditing faciliteiten.

Aanvankelijk was de SmartGates zal alleen in staat zijn om Australische ePassport houders te verwerken, maar dan zullen we de dienst open te stellen voor Nieuw-Zeeland ePassport houders zo spoedig mogelijk daarna, “zei Savage.” Andere ePassport houders verder dan dat zal ondersteuning voor vreemde talen nodig, maar het SmartGate programma zal uiteindelijk open voor alle in aanmerking komende ePassports uit de hele wereld.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond