10 beste smartphones van 2016 tot nu toe

Nu de HTC 10 is geopenbaard in al zijn glorie en wij zijn niet waarschijnlijk te horen van een andere belangrijke nieuwe telefoon releases tot het einde van de zomer, is het tijd om mijn picks voor de tien beste smartphones aan te kondigen om te beginnen met 2016.

Na het zweren van het platform af vier jaar geleden, zijn we nog steeds ziek van Android? We staan ​​op het punt om uit te vinden.

Terwijl we een aantal grote aanbod in de $ 400 of minder prijs zone hebben gezien, zagen we ook de iPhone en een paar Android vlaggenschepen lanceren in de typische high-end $ 600 tot $ 900 + range. Ieder van ons heeft om onze eigen beslissing te nemen over wat de prijs is aanvaardbaar voor ons, maar als een persoon die een smartphone voor uren per dag als een essentieel hulpmiddel dat ik heb nog een onredelijke prijs voor de waarde ik uit te zien maakt gebruik van mijn telefoons.

Zoals u zult zien in de onderstaande lijst, vond ik eindelijk een telefoontje naar het grote scherm iPhone-model knock-out van de bovenste plek. Ik heb de iPhone 6 Plus en iPhone 6s had Plus op de top van mijn laatste drie lijsten, die teruggaat tot eind 2014. Mijn iPhone 6s Plus niet heeft gediend als een dagelijkse bestuurder voor een paar maanden nu en het is niet alleen omdat van de hardware.

Laten we eens een kijkje nemen op mijn huidige top picks voor de aftrap voor de eerste helft van 2016. Omdat er zo vele grote apparaten van vandaag en het grotere scherm variaties van een paar modellen bieden niet dat er veel meer, heb ik combineerde de iPhone en Galaxy standaard en groter scherm modellen in één pick.

Ik denk niet dat er enige verrassing hier met mijn top pick van 2016 tot nu toe. Samsung’s nieuwe Galaxy S7 en S7 Edge zijn duidelijk de beste smartphones die vandaag beschikbaar zijn met toonaangevende specificaties, verfijnd design, en mogelijkheden die had me bijna het toekennen van het een perfecte 10 in mijn review. Het enige minpunt dat ik kon komen met de S7 was dat het is een vingerafdruk magneet en voor de S7 Edge dat de rand scherm soms onbedoelde scherm persen vergemakkelijkt. Samsung is de vaststelling dat scherm gevoeligheid met een software-update binnenkort.

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge hebben een extreem snelle camera die ongelooflijke foto’s en video, responsieve vingerafdruk scanners en geavanceerde Samsung Pay ondersteuning, waterbestendigheid zonder het gedoe van de havens, elegant geraffineerd design met het gebruik van metaal en glas te nemen, en ook gelanceerd zoete aanbiedingen van Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en Samsung.

Terwijl draadloos opladen is slechts een gemak, Samsung heeft alles wat je zou kunnen in een telefoon in de S7 en S7 Edge willen maken via een een pure vreugde.

10 beste smartphones voor de 2015 vakantieseizoen, als ze toegekend Oscars voor smartphones: De 10 beste handsets 2006-2016; 10 beste smartphones de aftrap voor 2015; Best 10 smartphones aan het eind van 2014, Best 10 smartphones voor de 2014 vakantie kopen seizoen

op deze website ook bekroond met de Samsung Galaxy S7 Edge een Editor’s Choice award dus er is weinig twijfel dat Samsung heeft de beste smartphone op de planeet tot nu toe.

De HTC 10 beoordeling embargo net opgeheven gisteren en na het gebruik van een voor twee weken Ik ben blij om te zeggen dat HTC is terug met een echte winnaar. HTC de lat voor het gebruik van metalen en verbeterde design-elementen enkele jaren geleden en de HTC 10 is het resultaat van dat alles is geweldig met HTC.

Geen enkele andere telefoon kan de audio-ervaring van de HTC 10. overeenkomen Als u uw telefoon gebruiken voor muziek of video’s en als het hebben van een zakformaat apparaat dat is gebouwd om het leven van dagelijkse beweging te weerstaan, dan zult u begrijpen waarom ik de HTC 10 uitgekozen als mijn tweede keuze.

HTC heeft een lange weg te komen met de camera’s, de invoering van de eerste front-facing camera met OIS. De achterste 12 megapixel UltraPixel 2 camera met OIS nog zijn best, maar er zijn nog een paar software tweaks worden gedaan om uit te winnen van de Samsung Galaxy S7 en LG G5.

Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi te bellen ervaring, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

Als u overweegt een GSM-model in de VS, dan moet ik beveel u de $ 699 ontgrendeld model uit HTC.com schaffen. Dit wordt geleverd met de 1-jaar Uh Oh Protection Plan (een gratis vervanging als je breken of te genieten van de telefoon) en is gratis carrier bloatware, terwijl ook een ontgrendelde bootloader.

Ik bekroond met de HTC 10 een een 9,5 / 10 in mijn review, maar na een software-update of twee het een paar tienden kunnen verdienen voor de release in een paar weken.

Deze website beoordeling: HTC 10 brengt het lawaai, maar het is niet een Galaxy killer

Apple blijft uitstekende telefoons te maken, maar deze keer ben ik verhuisd van de Apple iPhone 6s Plus en iPhone 6s onderaan een paar inkepingen. Het is nog steeds een uitstekende keuze, maar we beginnen te merken dat Apple is het missen van een aantal functies, zoals snel opladen, draadloos opladen, gemakkelijk uitbreidbaar geheugen, universele USB Type-C-verbindingen, waterbestendigheid, en geavanceerde camera functionaliteit.

Apple heeft een solide baan met levensduur van de batterij, vooral als gevolg van hoe goed standby-tijd wordt beheerd. Echter, heeft Android Heemst voorzien van Android-telefoons met slimmer standby batterij management dus Apple is niet de enige die het krijgen van levensduur van de batterij op een telefoon te gaan voor minstens een dag.

3D Touch, Touch ID, Hey Siri, de verbeterde camera, de ontzagwekkende front-facing camera flash techniek (nu aanwezig op Android-telefoons), en nog veel meer maken allemaal de iPhone 6s / 6s Plus een goede keuze vandaag.

De iPhone 6s en 6s Plus blijft de duurste smartphones beschikbaar, met prijzen van $ 649 tot $ 949. Met Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen niet langer verbergen van de werkelijke prijs van de telefoons achter gesubsidieerde oplichting, zijn mensen beginnen te begrijpen hoe duurder de iPhone echt is en het lijkt er meer aandacht voor meer redelijk geprijsd alternatieven.

Check out de mijn volledige herziening van de iPhone 6s Plus (9.5 rating). Deze website heeft ook reviews van de iPhone 6s (8,9 beoordeling) en iPhone 6s Plus (9 beoordeling).

Het is al een paar jaar geleden dat ik eigenaar van een Galaxy Note, maar na een val in liefde met de radicale veranderingen in het ontwerp van de Galaxy S6 Edge wist ik dat ik moest de Nota 5. Ik keerde mijn Galaxy S6 Edge, omdat het niet voldeed aan te kopen mijn batterij moet dus ik was blij om de Note 5 te zien met de gebogen rug (veel beter ontwerp dan een gebogen voorkant), nieuwe S Pen technologie, een van de beste smartphone displays ooit, en nog veel meer.

De S Pen is altijd een focus van de Note lijn geweest, maar in het verleden gebruikte ik het alleen af ​​en toe. Met de Note 5, gebruikte ik de S Pen veel vaker. De mogelijkheid om toelichting op het scherm toe te voegen wanneer het scherm is uitgeschakeld is de sleutel tot deze verandering in mijn gebruikspatronen.

Zoals u kunt zien in mijn volledige review (9.7 beoordeling) de Note 5 heeft uitstekende specificaties, maar ze werden afgetroefd door de 2016 Android-telefoons. Rocking een Samsung Exynos octa-core processor, 4GB de snelste RAM-geheugen, 5,7 inch 2560×1440 pixels scherm, 16 megapixel camera, 3000 mAh batterij, en nog veel meer maken het een apparaat om serieus te overwegen.

Smartphone survival-test

1. Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

2. HTC 10

3. Apple iPhone 6s Plus / 6s

4. Samsung Galaxy Note 5

Samsung Pay is ook beter dan Android Pay en Apple Pay dankzij het gebruik van magnetische veilige overbrenging (MST) technologie. De Galaxy Note 5 is geprijsd op $ 700 voor de 32GB-model en $ 780 voor de 64GB-model.

Check de website herziening van de Samsung Galaxy Note 5 dat een 8,9 waardering verdiend.

De LG G4 was de Rodney Dangerfield van 2015 en ondanks haar toonaangevende camera-technologie en andere attributen, het nooit het respect verdiend het verdiende. LG sloop één op me eind 2015 met de release van de LG V10 en dankzij de geweldige Des Smith bij T-Mobile ik de kans om een ​​paar maanden door te brengen met de LG V10 gehad.

De LG V10 nam al dat was geweldig over de LG G4 en versterkte het met een unieke secundaire display aan de voorzijde, tweede groothoek-camera aan de voorkant, achter vingerafdrukscanner, rock solide roestvrij stalen zijkanten en een samengestelde geweven uitneembare achterklep . Android Marshmallow is nu net de uitrol voor de LG V10, waardoor het even relevant als toen het een paar maanden geleden werd gelanceerd.

LG blijft een IR-zender te voorzien in zijn telefoons, zodat u uw TV en andere media kunt bedienen vanaf de telefoon. De camera op de LG V10 staat nog steeds boven de menigte met handmatige video-opname mogelijkheid dat u de volledige controle over de microfoons en andere geavanceerde opname-instellingen geeft.

De mensen op deze website gaf de LG V10 een 8,2 / 10 rating. Ik was guller, waarschijnlijk omdat ik houd van grote telefoons, en bekroond met de LG V10 een bijna perfect 9,7 / 10 in mijn volledige review.

LG bleef Samsung jagen in de Android ruimte, zodat in 2016 dat ze buiten de doos ging met een focus op modulariteit. De LG G5 heeft een verwijderbaar bodemdeel en de batterij met de mogelijkheid om te schuiven in een camera greep batterijmodule en digitaal naar analoog module. Hoewel het idee is interessant, we moeten nog vele toepassingen voor dergelijke modulariteit te zien, zodat het succes van de LG G5 valt nog te bezien.

5. LG V10

Ondanks de modulaire focus, de LG G5 blijft succes van LG’s in de camera ruimte met een andere unieke kijk op de camera. In tegenstelling tot de dubbele voorwaarts gerichte camera op de LG V10, LG besloten deze groothoeklens naar achteren te brengen en geeft twee camera aan de achterzijde van de inrichting. Dit zorgt voor een aantal fantastische landschap en de volledige ruimte shots.

Net als de meeste Android vlaggenschepen van 2016, de LG G5 sport de hoogste end processor en interne specificaties. U blijft ook een IR-zender te vinden, in aanvulling op een verwijderbare batterij en microSD-kaartslot.

De LG G5 niet helemaal over de pasvorm en afwerking van haar eerdere apparaten en het ontwerp achterloopt op de Galaxy S7 en HTC 10. Ik bekroond het een 8,6 / 10 rating in mijn volledige review. Deze website gaf het een vergelijkbare score van 8,4 / 10 in de volledige review.

6. LG G5

De Google Nexus 6P is een fantastisch apparaat, gaf ik het een 9,6 / 10, dat wordt gebracht om met ingang van Huawei. Dit is de eerste keer dat Google samen met Huawei op een Nexus en het is ook de meest premium Nexus-apparaat ooit.

Naast de high-end specificaties en een redelijke prijs, kunt u de Nexus 6P te gebruiken met Project Fi draadloze service.

De Nexus 6P was de eerste Android 6.0 Marshmallow smartphone te lanceren en bevat de nieuwe vingerafdruk-scanner technologie, USB Type-C-poort, en Now On Tap vermogen. U kunt nu zelfs in op het Android-N voorvertoning actie met de Nexus 6P zodat je kunt testen wat er komen gaat.

De Nexus 6P is geprijsd op $ 499, $ 549 en $ 649 voor 32GB, 64GB en 128GB interne opslagcapaciteit. Dit is $ 200 tot $ 300 minder dan Samsung en Apple vlaggenschip smartphones.

7. Google’s Nexus Huawei 6P

Check de website herziening van de Google Nexus 6P, het verdienen van een score van 8,4 / 10.

Hoewel deze telefoon niet een van mijn hoogste beoordeling ratings heeft te verdienen, moest ik de Nextbit Robin onder meer in deze editie van mijn top 10 lijst. Vergeet niet dat deze lijst is subjectief dus ik krijg de regels voor het te maken op mijn blog.

De Nextbit Robin, in het bijzonder de koele kleur Electric Kickstarter model dat ik kocht, is een mooie vrouw met retro rechthoekige styling, het gebruik van high-end kunststof, kleurrijke opties, en een unieke kijk op het Android OS. Het is gericht op het gebruik van de cloud voor externe opslag en lijkt het goed te behandelen.

Zelfs als u persoonlijk richten zich niet op de wolk gedeelte van het ontwerp, de Nextbit Robin is een fantastische pure Android-apparaat dat voelt goed in de hand, is zeer responsief, heeft een fatsoenlijke camera, biedt een stereo front-facing speaker ervaring, en is vrij goedkoop op $ 399.

8. Nextbit Robin

Het ontwerp is consistent en als je een beetje obsessief-compulsieve over uw apparaten dan mag je de Nextbit Robin waarderen. Ik bekroond het een 8.4 / 10 en met een aantal software-updates het een nog hogere score kunnen verdienen.

BlackBerry lanceerde zijn eerste Android-smartphone, de BlackBerry Priv, begin november. Na het nemen van de AT & T BlackBerry Priv voor een spin ging ik en kocht een ander BlackBerry Passport.

Een paar maanden later, BlackBerry rolde de Priv naar T-Mobile, terwijl ook het vrijgeven van een aantal software-updates en tijdens mijn tweede blik groeide ik te waarderen en te begrijpen het nut van de Priv.

De BlackBerry Priv is een Android-smartphone met een 5,43 inch scherm dat dia’s aan een portret georiënteerd QWERTY-toetsenbord te onthullen. De BlackBerry Priv heeft fatsoenlijke specificaties die een Snapdragon 808 processor, 3GB RAM, 32 GB intern geheugen en microSD-kaartslot, 18 megapixel camera, snel en draadloos opladen ondersteuning, enorme 3410 mAh batterij, en meer. De camera is OK, maar kan niet overeen met die van de nieuwste Android-apparaten.

9. BlackBerry Priv

BlackBerry naar verluidt alleen verkocht ongeveer 600.000 Priv handsets, maar het is een leuk apparaat voor degenen die nog willen een fysiek toetsenbord en de BlackBerry verbeteringen aan Android zijn zeer efficiënt.

Deze website bekroond met de BlackBerry Priv een 7,6 / 10 in de volledige review.

Ik heb rocking een T-Mobile LG G4 sinds mei 2015 en gepost mijn beoordeling (rating van 9,6) vorig jaar. De LG G4 blijft een van de top Android-smartphones een jaar later en heeft zelfs de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem.

De LG G4 heeft een van de beste camera’s beschikbaar zijn op een smartphone, heeft een verwijderbare gebruiker vervangbare batterij en is voorzien van een microSD-sleuf voor uitbreidingskaarten. Het ondersteunt snel opladen en met een eenvoudige $ 10 mod aan de achterkant, had ik al gezegd het komt in leer ?, kun je zelfs Qi draadloos opladen ondersteuning.

U kunt nu halen de LG G4 op T-Mobile voor slechts $ 350, dus als u op zoek bent om geld te besparen en nog steeds eindigen met een uitstekende smartphone niet over het hoofd van de oudere LG G4.

U krijgt een Snapdragon 808 1,8 GHz 64-bits processor, 3GB RAM, 16 megapixel camera met een f / 1.8 diafragma en OIS, voorkant 8 megapixel camera, verwisselbare 3000 mAh batterij, Quick Charge 2.0-technologie, en ondersteuning voor maximaal 2TB microSD vinden kaarten.

Check out review van de LG G4 expert met een 10/08 rating.

Hoewel het altijd vrij duidelijk welke apparaten zijn in de top vijf, de tweede vijf zijn een beetje harder en sommige apparaten krijgt in het linker van de lijst. Hier is de anderen dat ik in aanmerking komen voor mijn top 10 en een reden waarom ik gaf ze door: Google Nexus 5x (2GB RAM te laag is voor de hedendaagse telefoons), Samsung Galaxy S6 Edge + (beperkte release afgetroefd door S7 Edge), Motorola Moto X Pure Edition (Moto heeft zijn aantrekkingskracht verloren voor mij), en Sony Xperia Z5 (beperkte release, kan Sony niet lijken te grote camera software vrij te geven).

 de website berichten

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

10. LG G4

gefaald mode Apple’s gok