BlackBerry PlayBook zich op voor internationale lancering

Hoewel de BlackBerry PlayBook is niet al te goed ontvangen in Noord-Amerika, Research in Motion is inpluggen weg bij een wereldwijde lancering deze zomer;. Een exacte tijdlijn is niet gepubliceerd, maar RIM brengt de tablet naar de volgende 16 markten in de komende 30 dagen: Verenigd Koninkrijk, Nederland, Saoedi-Arabië, Hong Kong, Australië, Venezuela, Spanje, Duitsland, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Mexico, Frankrijk, Italië, India, Indonesië en Colombia.

Ultimate vleierij: Apple’s updates van Google’s playbook, RIM’s PlayBook 2 kon komen met 10-inch scherm, witte buitenkant; RIM rolt PlayBook-update 1.0.5 met verbeterde Facebook integratie; RIM’s BlackBerry Messenger onder vuur: Hoe belangrijk is BBM ?; BlackBerry PlayBook is perfect tablet voor twee soorten mensen

De prijzen zullen waarschijnlijk variëren per markt en de vervoerder, als RIM is van plan om de uitrol van het 4G-edities en wanneer ze eindelijk klaar. RIM onlangs bracht de Wi-Fi-only editie van de PlayBook in de Verenigde Staten om Sprint, en de 4G-enabled kopieën zullen naar verwachting worden uitgerold deze zomer.

De PlayBook heeft een moeilijke start gehad sinds het uit in de Verenigde Staten in april werd uitgerold. Hoewel het wordt geleverd met alle geavanceerde veiligheidsnormen dat de BlackBerry merk staat bekend om, is het niet bewezen is dat ze een beroep op non-BB eigenaren als het een native e-mailtoepassing ontbreekt. Bovendien was er dat vervelende terugroepen van ongeveer 1.000 PlayBook-eenheden in mei. Oh, en het kan niet Hulu spelen.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

 dekking op de website

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s