CSIRO wil om de wet te brengen

De CSIRO, Australië’s grootste wetenschappelijke onderzoek vereniging, heeft een Expression of Interest (EOI) aankondiging deze week op zoek naar leveranciers om een ​​nieuwe juridische kwestie management software systeem voor de juridische afdeling uitgegeven, maar vertegenwoordigers resterende lippen stijf op elkaar over het contract.

De vereniging procurement unit heeft verklaard dat zij op zoek naar een commerciële off-the-shelf software pakket voor zijn juridische team, en zal het accepteren van EOI’s tot eind januari 2008.

Terwijl EOI documenten staat dat de CSIRO is op zoek naar een bestaand product “aan de gang zijnde beheer van juridische zaken van de organisatie te ondersteunen”, is het duidelijk dat de vereniging zal – op zijn minst – vereisen een aantal aanpassingen aan de software, zoals en compatibiliteit met andere programma’s zoals Outlook en SAP.

“Op dit moment zijn we gewoon het verkennen van de markt om te onderzoeken wat voor soort systemen zijn rond die de EOI de specificaties zou passen”, aldus een woordvoerder van CSIRO.

“We proberen om dingen redelijk breed te houden en open blijven om de mogelijkheden”, aldus de woordvoerder.

Volgens de begeleidende documenten van de aankondiging van de EOI, juridische afdeling CSIRO is verantwoordelijk voor een aantal diensten die elk voorstel softwarepakket zou moeten voldoen. Sommige van deze zijn geschillen en geschillenbeslechting, beheer van intellectuele eigendom, naleving van de regelgeving en collaboratief onderzoek.

Het document stelt dat moment: “Er is geen IT ondersteunde CSIRO-breed software platform op zijn plaats om juridische team van CSIRO in staat te stellen systematisch organiseren en beheren van de juridische zaken.”

De software zal ook ter ondersteuning van het werk van een aantal andere partnerbedrijven gecoöpteerd door CSIRO juridische zoals Mallesons, Minters en AGS.

De organisatie is op zoek naar het nieuwe systeem om te bezuinigen op dubbel werk en zal vereisen dat het de capaciteit heeft om elke advocaat met een individueel profiel te bieden “om ervoor te zorgen dat het potentieel voor dubbele invoeren van gegevens en informatie wordt vermeden”.

Indiening van de blijken van belangstelling voor de levering van het systeem vereist zijn op 31 januari 2008.

CSIRO weigerde een figuur op de begroting voor het systeem te zetten.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze