Federale rechter waarschuwt Facebook, zal ‘tientallen’ van de banken geconfronteerd met IPO rechtszaak

Mark Zuckerberg is op het punt om een ​​andere juridische strijd op zijn handen te hebben.

Meer over Facebook’s infrastructuur

US District Rechter Robert Sweet, het voorzitterschap van de Southern District van New York, gevestigd in Manhattan, gaf een strenge waarschuwing om ‘s werelds grootste sociale netwerk op woensdag.

In een notendop, Judge Sweet verklaarde dat Facebook, samen met zijn CEO evenals “tientallen” van de banken die betrokken zijn bij het bedrijf tumultueuze 2012 initial public offering, zou een belangrijke rechtszaak van haar eigen investeerders verwachten binnenkort.

Waarom? Rechter Sweet gezegd dat ze het recht hebben om een ​​pak gezien het feit dat Facebook zetten “verborgen materiaal informatie van zijn IPO registratie verklaring,” zoals gerapporteerd door Reuters.

Om te roepen, werd Facebook een naamloze vennootschap mei 2012 in het kader van een ongelooflijke hoeveelheid van controle. Echter, de Menlo Park, Californië gevestigde bedrijf niet aan de verwachtingen, misschien wel steeds de poster kind voor consumententechnologie IPO’s die niet voldoen aan verwachtingen van Wall Street.

Afgelopen maart, NASDAQ OMX Group, de moedermaatschappij van de technologie-zware beurs, eindelijk uitgegeven een verontschuldiging van soorten door te beloven tot $ 62.000.000 in contanten aan investeerders betrokken.

Maar dat was niet genoeg voor de SEC. De situatie overgedragen in een puinhoop zo verward dan zelfs een financier (en voormalig Oregon gubernatorial kandidaat), werd gearresteerd en aangeklaagd, met frauduleus overtuigen investeerders om non-existent pre-IPO-aandelen van Facebook en andere sociale media bedrijven te kopen.

Toen in juni, de SEC gebracht van de Amerikaanse beurs met een boete van $ 10 miljoen meer dan slechte beslissingen zo goed gemaakt als systeem opgezet tijdens de beursgang en de secundaire regeling voor de handel voor de aandelen van ‘s werelds grootste sociale netwerk. Volgens de overheidsinstelling zelf, was het de grootste boete ooit sloeg tegen een uitwisseling.

Facebook Gegevens twee jaar werk aan te zetten standaard HTTPS Facebook legt uit hoe ‘TAO serveert sociale workloads, gegevens verzoeken; Facebook devs uitleggen hoe het in kaart gebruiker verbindingen met andere’ entiteiten; Facebook vertaalt natuurlijke taal-interface onder Graph zoeken Facebook engineers onthullen hoe Parse past in Platform, B2B strategieën bij het vrijgeven van nieuwe Social Graph-database ijkpunt: LinkBench Facebook onthult de ingrediënten achter App Center aanbeveling motor; Inzicht Eenhoorn: Een diepe duik in Facebook’s Graph Zoek

als er iets gezien de hoeveelheid druk die het sociale netwerk was onder – Er zijn een aantal theorieën en argumenten voor wat Facebook beter had kunnen doen geweest.

Salesforce.com CEO Marc Benioff, wie is typisch een verdediger en een bondgenoot van Facebook CEO Mark Zuckerberg, zelfs; stelde tijdens een interview, in september 2012 dat het bedrijf publiek moet zijn gegaan op de New York Stock Exchange in plaats van de Nasdaq.

In weerspiegeling van dat, Twitter blijkt dat het advies te hebben geluisterd en geleerd van Facebook’s debacle, het maken van een redelijk succesvol debuut op de New York Stock Exchange in november. Toch heeft Facebook voorraad kaatste, eindelijk boven het klimmen; IPO prijs afgelopen zomer.

Vanaf 10:30 PT, Facebook aandelen daalden licht op ongeveer $ 54,66 per aandeel.

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië grote banken

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen Australië’s grote banken